VRELI KADROVI DIDI J: Obnažena pevačica izašla na ULICU, pa zaustavila SAOBRAĆAJ! Svi se okreću za njom (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.09.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U eksplicitnom izdanju samouverenea šetala Menhetnom!

VRELI KADROVI DIDI J: Obnažena pevačica izašla na ULICU, pa zaustavila SAOBRAĆAJ! Svi se okreću za njom (VIDEO)

Foto: instagram.com/didijofficial

Popularna pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J, ponovo je "zapalila" društvene mreže svojim najnovijim video-snimkom koji je podelila na svom Instagram nalogu. Kako se može videti u izazovnom klipu, Didi šeta ulicama Menhetna u Njujorku, ali ovaj put izgledom kao da je "došla sa druge planete".

Naime, njena neobična kombinacija kacige i istaknutih oblina, uz samouveren hod, privukla je ogromnu pažnju, dok je u opisu snimka koji je privukao veliku pažnju javnosti i korisnika društvenih mreža napisala: "Vanzemaljac u Njujorku".

- I da, zaustavila sam saobraćaj - priznala je pevačica, sugerišući da je svojim upečatljivim izgledom izazvala potpuni haos na ulicama Njujorka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Njena provokativna i nesvakidašnja pojava podstakla je maštu prolaznika, što je, kako sama kaže, učinilo "zaustavljanje saobraćaja" neizbežnim, jer je bilo nemoguće odvojiti pogled od nje.

Inače, Didi J nije samo poznata po svojoj muzičkoj karijeri koju već godinama gradi "preko bare" u Sjedinjenim Amerčkim Državama, već je postala prepoznatljivo ime i u svetu mode. Njena svaka modna kombinacija izaziva reakcije, a ona se redovno pojavljuje na glamuroznim događajima širom sveta, gde se okupljaju vodeći ljudi modne industrije i svetski džet-set.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Tako je nedavno otvorila modnu reviju brenda "Zcrave" na njujorškoj "Nedelji mode" i prošetala modnom pistom u esktravagantnoj kreaciji crno-zlatne boje, dok su pojedini delovi dela bili prekriveni providnom tkaninom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading