NERAZDVOJNE! Marija Šerifović i Jovana Pajić UPALE kod koleginice, priredilo joj ŠOK-IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić ovo nije očekivala!

NERAZDVOJNE! Marija Šerifović i Jovana Pajić UPALE kod koleginice, priredilo joj ŠOK-IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Mesec dana nas deli od muzičkog spektakla Ilde Šaulić, zakazanog za 10. oktobar u MTS dvorani, ali pripreme su uveliko u toku, pa je naslednica kralja folka Šabana Šaulića tako održala i prvu probu sa orkestrom.

Poznata kao perfekcionista, Ilda je sa muzičarima prešla kompletan repertoar, a ono što nije očekivala bili su gosti koji su banuli. 

Tako je najpre, dok je pevala pesmu "Promaja", u salu za probe ušla Marija Šerifović u pratnji Jovane Pajić.

Pošto su još od detinjstva u dobrim porodičnim odnosima, Ilda se veoma obradovala susretu, a Marija joj je poželela sreću i otišla na probu za svoj koncert koji će imati u Nišu. 

Da se ne zaustavi samo na ovome postarao se i Uroš Živković koji je prolazeći pored objekta u kome se održavaju probe čuo Ildin glas i svratio da je pozdravi.

- Promenada na probi. Uvek je lepo videti ovako drage ljude a ja se radujem što ću one koji vole moju muziku videti 10. oktobra - rekla je Ilda posle ovoga.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ilda Šaulić se priprema za koncert

Osim muzičkih, Ilda za svoj koncert sprema i brojna druga iznenađenja, tako da će ovih dana početi i sa drugim probama i pripremama da bi sve na dan koncerta proteklo u savršenom redu.

Podsećanja radi, Ilda je u julu najavila pripreme za koncert.

- Već u avgustu počinjem probe za koncert, jer mi je želja da sve bude savršeno i da publici pružim događaj za pamćenje. Na prošlom koncertu na letnjoj sceni Topčiderca postavila sam visoke standarde i sada se trudim da to nadmašim, što je veliki izazov - rekla je Ilda i otkrila da je trenutno u potrazi za pesmom koju bi snimila pre koncerta da i na taj način obraduje one koji je vole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading