OVO JE NAJSKUPLJI KONCERT U ISTORIJI: Otkriveni ŠOKANTNI DETALJI od čega je napravljeno ODELO, a tek da vidite OVE KADROVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.09.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj spektakl koji se odigrao na "Super Bowl-u" postavio je visoke standarde

OVO JE NAJSKUPLJI KONCERT U ISTORIJI: Otkriveni ŠOKANTNI DETALJI od čega je napravljeno ODELO, a tek da vidite OVE KADROVE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Svetski poznati šou program svake godine obeleži "Super Bowl" , kako spektakularnim nastupima tako i milionskim ulaganjima u produkciju. Međutim, vest koja je nedavno obišla svet potpuno je uzdrmala javnost: najskuplji nastup u istoriji ovog događaja bio je onaj čuvenog umetnika Majkla Džeksona, čiji je spektakl koštao neverovatnih preko milion dolara.

Detalji ovog neverovatnog nastupa ostavili su sve bez daha. Specijalni efekti, kojima se Majkl Džekson okružio tokom nastupa, bili su nešto što do tada nije viđeno na bilo kojem događaju, a posebno ne na Super Bowlu. Kombinacija svetlosnih efekata, pirotehnike i holografskih projekcija stvorila je vizuelni spektakl kakav je retko ko imao priliku da doživi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on Time

Embed Instagram Post Code Generator
.boxes3{height:175px;width:153px;} #n img{max-height:none!important;max-width:none!important;background:none!important} #inst i{max-height:none!important;max-width:none!important;background:none!important}

 


Kostimi koje je nosio tokom svog nastupa bili su još jedan neverovatan detalj. Sačinjeni od titanijuma, oni su bili teški i skupoceni, ali su istovremeno stvarali utisak futurističke elegancije i snage. Majkl Džekson je oduvek bio poznat po svom besprekornom stilu, ali ovaj nastup je svakako postavio nove standarde u pogledu scenske garderobe.

Iako je od tada prošlo dosta vremena, niko nije uspeo da nadmaši ovaj spektakularni nastup. Mnogi umetnici su se trudili da kreiraju slične vizuelne efekte i da dostignu isti nivo spektakularnosti, ali do sada nijedan nastup nije uspeo da dosegne taj nivo.

Ovaj događaj definitivno je ostavio neizbrisiv trag u istoriji Super Bowla i postavio visoke standarde za sve buduće nastupe. Majkl Džekson je još jednom pokazao zašto je bio jedan od najvećih zabavljača svih vremena, ostavljajući iza sebe nezaboravan spektakl koji će zauvek biti upamćen kao jedan od vrhunaca umetnosti i zabave na svetskoj sceni.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading