"ĐOLE JE KAO ANTIBIOTIK, DOĐE UVEK U ISTO VREME": Kompozitor otkrio da Đogani ŠEST MESECI snima JEDNU PESMU!

Autor:

Zabava

10.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Kobac progovorio o saradnji sa poznatima.

"ĐOLE JE KAO ANTIBIOTIK, DOĐE UVEK U ISTO VREME": Kompozitor otkrio da Đogani ŠEST MESECI snima JEDNU PESMU!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jedan od naših najpoznatijih kompozitora i muzičkih aranžena Aleksandar Milanović Kobac sarađivao je sa našim najvećim zvezdama, za koje je uradio više od 3.000 pesama.

Republika

Foto: Youtube.com/K1 Televizija

Aleksandar Milanović Kobac raskrinkao Đoleta Đoganija

On je sada otvorio dušu, te otkrio mnoge tajne o sebi, ali i o poznatima sa kojima je radio.

Ja nisam išao kao klinac u muzičku školu, niti sam uopšte imao interesovanja do momenta kad sam se prvi put zaljubio. I onda, naravno, cura me ostavila i kreće patos i ludilo. Tu ja počinjem da otkrivam čari muzike, slučajno. To me je tako obuzelo da sam već sa 22 godine postao Kobac - priča poznati kompozitor i aranžer, te otkriva:

- Prva saradnja s nekom javnom ličnošću bila je s Viktorijom. Pesma "Lokomotiva". Tad sam imao 21 godinu. Ubrzo nakon toga, imao sam rok koncert s nekim bendom. Oni su došli na binu, skočili sa mnom, ja ne znam ko su oni, ali s njima je bio Gagi Đogani. Uradili smo pesmu "Dens je uvek u fazonu". Tu pesmu čim sam završio, čuo ju je Đole Đogani i poželeo da me upozna. Tako je počela naša saradnja, pesma "Idemo na Mars" i evo mi sarađujemo već 32 godine. Nakon toga počinje haos totalni. Ide Mobi Dik, "Kralj kokaina", onda Tap 011 "Bunda, bunda", i tako hit za hitom. Nisam znao da li je to meni suđeno u životu ili su to nekih mojih pet minuta slave. Od tog momenta nikad nisam prestao da se bavim muzikom. Preko 3.000 pesama i gomila pevača. Svakodnevni rad, po dve smene na dan i tako.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Đole Đogani je jedan od najvrednijih na estradi

Iako sa Đoletom ima dugogodišnju saradnju, kompozitor ističe da je upravo sa njim najduže radio na jednoj pesmi.

- Pola godine s Đoganijem. Ali nije da je on takav, nego čovek veruje u to što radi. Đogani je veliki radnik. On ti je kao antibiotik, dođe uvek u isto vreme kako se dogovorimo. On je u mene implantirao mnogo, a i ja u njega - zaključio je Kobac za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading