OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA SINA HEJLI I DŽASTINA BIBERA! Najnovija objava "oborila" internet!

Autor:

Zabava

26.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi ih zatrpavaju porukama!

OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA SINA HEJLI I DŽASTINA BIBERA! Najnovija objava "oborila" internet!

Foto: instagram.com

Jedan od najpoznatijih parova u svetu slavnih, Hejli i Džastin Biber, nedavno su postali roditelji zdravog dečaka kome su dali ime Džek Bluz. Srećne vesti su prvo podelili sa javnošću putem društvenih mreža, gde su dobili mnoštvo čestitki od prijatelja i kolega, ali i brojnih fanova, koji ih prate u stopu.

Hejli Biber je nedavno objavila prvu fotografiju svog sina Džeka Bluza, oduševivši fanove širom sveta. Fotografija je izazvala veliko interesovanje, s obzirom da su Hejli i Džastin veoma privatni kada je u pitanju njihov porodični život.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Hejli Biber, Instagram

 

Ova srećna vest je došla nakon što su Hejli i Džastin nedavno proslavili godišnjicu njihovog venčanja, koje se desilo 2018. godine. Par je svoju ljubav proslavio i kroz muziku, a sada je došlo vreme da uživaju u roditeljstvu.

Hejli Biber je u jednom intervjuu izjavila da ju je strah bilo da postane majka, zbog negativnih komentara sa kojima se suočava na društvenim mrežama. Međutim, sada je odlučila da podeli radost roditeljstva sa svojim fanovima, koji su bili uz nju tokom cele trudnoće.

Hejli i Džastin su dobili mnoštvo čestitki, a među njima su i čestitke od strane poznate sestre Kardašijan. Ovo je još jedan dokaz koliko su Hejli i Džastin voljeni u svetu slavnih, te koliko su njihove srećne vesti obradovale njihove prijatelje i kolege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading