POPULARNI REPER (34) PRONAĐEN MRTAV U STANU! Porodica i fanovi neutešni!

Autor:

Zabava

05.09.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt talentovanog umetnika, koji je imao samo 34 godine, ostavila je njegovu porodicu i obožavaoce u šoku!

POPULARNI REPER (34) PRONAĐEN MRTAV U STANU! Porodica i fanovi neutešni!

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki reper Rič Homi Kvan (Rich Homie Quan), poznat po hitovima poput 'Tipe of Way' i 'Flex (Ooh, Ooh, Ooh)', pronađen je mrtav u svom domu u Atlanti. Smrt ovog talentovanog umetnika, koji je imao samo 34 godine, ostavila je njegovu porodicu i obožavaoce u šoku.

Sumnje u predoziranje

Prema informacijama koje su preneli mediji poput TMZ-a, postoji sumnja da je reper preminuo usled predoziranja. Tačan uzrok smrti još uvek nije potvrđen, ali porodica je izrazila duboku tugu zbog gubitka voljenog člana.

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rič Homi Kvan

Uspesi na muzičkoj sceni

Rič Homi Kvan je svojom muzikom osvojio brojne top liste, posebno sa singlom 'Tipe of Way' koji je dostigao 50. mesto na Billboard Top 100. Osim toga, pesme poput 'Flex (Ooh, Ooh, Ooh)' i 'Ride Out' takođe su bile veoma popularne među fanovima repera.

Deo projekta Rich Gang i saradnja sa 2ChainZ

Reper se proslavio i kao deo grupe Rich Gang, u kojoj je zajedno sa reperom Young Thug-om predstavljao talente nove generacije repera. Takođe, njegova saradnja sa 2ChainZ rezultirala je hit singlom 'Ah'Chi', koji je bio još jedan dokaz njegovog muzičkog talenta.

Rič Homi Kvan će ostati upamćen po svojoj muzici i doprinosu rep sceni, a njegova prerana smrt ostavlja prazninu koju će teško popuniti. Svojim obožavaocima ostavio je nasleđe muzike koja će zauvek živeti u srcima ljubitelja rep muzike širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading