OBDUKCIJA OTKRILA UZROK SMRTI MLADE TIKTOKERKE! Nakon 4 meseca saznala se TUŽNA ISTINA - fanovi u šoku!

Autor:

Zabava

20.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija smrti konačno rešena, ali bol ne jenjava!

OBDUKCIJA OTKRILA UZROK SMRTI MLADE TIKTOKERKE! Nakon 4 meseca saznala se TUŽNA ISTINA - fanovi u šoku!

Foto: shutterstock/ilustracija

Poznata tiktokerka Kajl Marisa Rot izgubila je bitku sa životom u svojoj 36. godini, nakon što je prethodno uspešno pobedila rak debelog creva.  Kajl, koja je bila poznata po deljenju sadržaja o šoubiznisu i slavnim osobama, preminula je u aprilu ove godine, ostavivši iza sebe more zabrinutih pratilaca i milionske preglede svojih videa.

Sa preko 200.000 pratilaca, Kajl je stekla veliku popularnost na ovoj društvenoj mreži, a postala je poznata po čitanju slepih priloga iz sveta zabave, otkrivajući priče o tračevima slavnih ličnosti, a zanimljivo je da nije imenovala osobe koje su bile uključene u te priče.

Misterija oko uzroka smrti

Njena sestra Lindzi javno je podelila tužnu vest na Instagramu, izražavajući šok i tugu zbog nenadoknadivog gubitka. Mesecima nakon Kajline smrti, uzrok iste je bio nepoznat, što je dodatno pogoršavalo tugu i nedoumicu među njenim pratiocima. Međutim, nedavno je otkriveno da je Kajl preminula prirodnom smrću prema izveštajima obdukcije.

Životna borba 

Pre smrti, javnost je bila upoznata sa Kajlinom hrabrom borbom protiv raka debelog creva, što je dodatno isticalo njenu snagu i pozitivnu energiju. Njena sestra istakla je Kajlinu sposobnost da dirne tolike ljude svojim humorom, inteligencijom, lepotom i aktivizmom, ostavljajući neizbrisiv trag u životima mnogih.

Obdukcija otkrila uzrok smrti

Prema izveštajima, glavni lekar Merilenda potvrdio je da je Kajlinu smrt uzrokovalo nepravilno funkcionisanje srca, usled ožiljaka na srčanom mišiću. Ovo je dovelo do njene "prirodne" smrti, što je razjasnilo misteriju oko uzroka njenog tragičnog odlaska. Takođe, otkriveno je da je Kajl bila pozitivna na difenhidramin, poznat kao Benadril, i mitraginin, alkaloid koji se koristi za ublažavanje bolova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading