NAJTUŽNIJI ČOVEK NA SVETU SLAVI ROĐENDAN! Život ovog holivudskog glumca ispunjen je TRAGEDIJAMA!

Autor:

Zabava

02.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kijanu Rivs jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca danas puni 60 godina.

NAJTUŽNIJI ČOVEK NA SVETU SLAVI ROĐENDAN! Život ovog holivudskog glumca ispunjen je TRAGEDIJAMA!

Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Holivudski glumac Kijanu Rivs danas proslavlja 60. rođendan. Rođen je 1964. godine u Bejrutu, u Libanu, a odrastao je u Torontu. Izgradio je zavidnu glumačku karijeru i stekao ogromnu popularnost i uspeh širom sveta, a njegov život obeležile su strašne tragedije. Britanski Independent ga je okarakterisao kao najtužnijeg čoveka na svetu.

Njegov najbolji prijatelj, mladi glumac River Finiks, preminuo je od predoziranja 1993. godine. Rivs se nikada nije pomirio sa njegovom smrću.

- River je bio izuzetan čovek i glumac. Izvrsno smo se slagali i jako mi nedostaje. Često mislim na njega - rekao je Kijanu jednom prilikom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Pet godina kasnije, Rivs je doživeo još jednu tragediju. Njegova tadašnja devojka, glumica Dženifer Sim, bila je u osmom mesecu trudnoće kada su izgubili dete. Nakon ovog gubitka, par se rastao, a Dženifer je potonula u poroke. Godinu i po dana kasnije, nastradala je u saobraćajnoj nesreći dok se vraćala sa žurke rok pevača Merilina Mensona.

Kijanu je bio potpuno slomljen njenom smrću. Ubrzo je njegova sestra obolela od leukemije. On je postao njen staratelj i posvetio se njenoj nezi. Zbog toga je često donirao novac za kampanje protiv raka, želeći da pomogne i drugima koji se suočavaju sa ovom teškom bolešću.

Inače, Kijanu Rivs nije tipičan primer glumca iz Holivuda, pa tako sam odlazi u kupovinu, vozi se metroom i razgovara sa beskućnicima. On sam kaže da ga novac ne zanima i da ga ima dovoljno do kraja života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading