"ODRASTAO SAM S KRIMINALCIMA I NARKODILERIMA": Slavni glumac šokirao priznanjem! Bio je na STRANPUTICI i imao BURNU prošlost!

Autor:

Zabava

23.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozorišni i filmski glumac Goran Sultanović otkrio je nepoznate detalje o sebi.

"ODRASTAO SAM S KRIMINALCIMA I NARKODILERIMA": Slavni glumac šokirao priznanjem! Bio je na STRANPUTICI i imao BURNU prošlost!

Foto: youtube.com/Just Grow It

Slavni pozorišni i filmski glumac Goran Sultanović danas proslavlja 77. rođendan, a tokom bogate karijere ostvario je zapažene uloge u u serijama "Policajac sa Petlovog brda", "Više od igre", "Salaš u Malom Ritu" i drugim. Publika ga zna kao talentovanog dramskog umetnika, ali ovaj glumac je prošao trnovit put do zvezda. Svojevremeno je otkrio detalje svoje burne prošlosti i priznao da se družio s kriminalcima.

- Ja sam prvo postao kafanac, pa sam onda postao glumac, ali vreme boemije je nemoguće više u današnje vreme, jer kad bih ja upoznao Miku Antića i Branu Crnčevića preko Interneta i Fejsbuka.To je nemoguće, kafane su tada bile zamene za sve - počeo je priču Sultanović.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

 

Njegov krug prijatelja činili su ljudi sa margine. Sultanović otvoreno govori o svojoj burnoj prošlosti i naglašava da se ničega ne stidi. Glumac je tokom svog detinjstva bio jako nestašan, a zbog njegovog ponašanja mnogi su mislili da će krenuti stramputicom.

Mene fakultet nije vratio na pravi put, ja sam odrastao sa "anđelima garavog lica", kako ja volim da kažem i toga se ne stidim, moji drugovi su mangupi, kako ih je moja baba zvala, a kako ih štampa naziva kriminalci, narkodileri, ne znam koji su sve izrazi upotrebljavaju, ja se ne stidim toga. Ja nikada nisam ni žutu banku zaradio mimo mog posla, na to sam ponosan, a amaterizam me je polako upoznao sa jednom drugom stranom medalje, drugim svetom i to mi se dopalo i zato nisam završio kao većina mojih prijatelja. Neki su bogu hvala i danas živi, ali su jako jako retki. Mnogo je prstiju na jednoj ruci da ih mogu nabrojati - rekao je Sultanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading