TEODORA UCENILA BEBICU, LJUBAV IM JE SADA NA OZBILJNOM ISPITU: Svima su dokazalil da su OPSTALI zajedno, a OVO može da im UGROZI VEZU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delićeva je i u Beloj kući skretala pažnju da joj to smeta kod Macanovića.

TEODORA UCENILA BEBICU, LJUBAV IM JE SADA NA OZBILJNOM ISPITU: Svima su dokazalil da su OPSTALI zajedno, a OVO može da im UGROZI VEZU (FOTO)

Foto: instagram.com/teodora_delic

Bebica i Teodora

Rijaliti par u koji niko nije verovao ni dok se zabavljao u Beloj kući, a kamoli po izlasku iz "Elite" u spoljni stavran svet, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica dokazali su da su uspeli da opstanu zajedno i pred kamerama i napolju.

Iako su često bili osporavani i na metama kritika, pa su im učesnici rijalitija, ali i narod koji ih je gledao u rijalitiju, prognozirali raskid, njih dvoje su ih ipak vremenom sve demantovali.

Međutim, postoji nešto što bi moglo da im ugrozi vezu, ukoliko Bebica ne bude istrajan.

Republika

Foto: printskrin instagram

Nenad Macanović Bebica krenuo u teretanu

Naime, Teodora je često u rijalitiju imala zamerke na Nenadovu kilažu, te ga je napolju konačno uzela pod svoje i aterala da se pozabavi svojim izgledom.

Ona je na svom Instagram profilu podelila video u kome Bebica diže tegove u teretani i na ta način otkrila koliki uticaj ima na Macanovića.

Ipak, tek ćemo da vidimo da li će Bebica uspeti da dovede svoje telo do savršenstva i istopi kilograme ili će se vratiti na staro.

Republika

Foto: printskrin instagram

Teodora Delić bodri Bebicu u teretani

Mnogi smatraju da je tek ovo pravi ispit njihove ljubavi, jer mu je Delićeva očito postavila ultimatum, a ukoliko on ne bude u stanju da ga ispuni, moguće da će ostati i bez nje.

S obzirom na to da teretana nije jedino što Bebici pomaže da dotera liniju, već se podvrgavao i lipolizi, trebalo bi da uspe i izdrži do kraja, jer kilograme topi na bezbolan način, a vežbama se na kraju samo zateže.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading