KASANDRA U ŠESTOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOGINJA! Glumica promenila lični opis i pokazala LICE BEZ ŠMINKE!

Autor:

Zabava

19.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine joj ništa ne mogu!

KASANDRA U ŠESTOJ DECENIJI IZGLEDA KAO BOGINJA! Glumica promenila lični opis i pokazala LICE BEZ ŠMINKE!

Foto: YouTube/Kasandra EMDT

Koraima Tores

Koraima Tores mnogima kao ime ne znači ništa. Ipak, ova lepotica je i više nego poznata. Uloga Kasandre u istoimenoj seriji zasigurno joj je obeležila žuvot, te i danas mnoge zanima gde je i šta radi crnokosa lepotica. Pored popularne serije glumila je i u Amor del Bueno, Suenos y Espejos i nekoliko drugih sapunica na španskom jeziku.

Foto: Instagram/lacoraima

Koraima Tores

Ko je Koraima Tores?

Rođena je 6. juna 1973. godine u Valensiji. Glumačku karijeru započinje krajem osamdesetih. Prve uloge u telenovelama Gardenia i Alondra. Rodom iz Valencije u Venezueli, kasnije se nastanila u Bogoti u Kolumbiji sa svojim suprugom i kolegom glumcem iz telenovela Nikolasom Monterom. Sa pomenutim partnerom kasnije je dobila sina Manu Nika.

Serija po kojoj je postala miljenica u Srbiji počela je sa emitovanjem 1997. godine, a svaki verni gledalac sa nestrpljenjem je čekao da vidi šta će se dogoditi u narednoj epizodi. Poseta Beogradu desila se pre 24 godine kada je serija bila u jeku popularnosti. Tada je izjavila da je to "nezaboravan trenutak" i da su žene u Srbiji izuzetno lepe.

Iako je uloga Kasandre donela Koraimi planetarnu popularnost, ona se nije zaustavila na tome. Nastavila je da snima gorepomenute serije, ali se istovremeno posvetila i porodičnom životu. Majka je sina Manuela, a sa suprugom Nikolasom Monterom živi u Bogoti. Osim što redovno deli porodične trenutke, Koraima je veoma aktivna i na poslovnom planu, te je i dalje omiljena među svojim obožavaocima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

Pobornik prirodnog izgleda

Ono što je posebno zanimljivo jeste da Koraima često objavljuje slike i video snimke na kojima pozira bez šminke, otkrivajući svoj prirodan izgled. Mnogi su iznenađeni kako glumica u šestoj deceniji izgleda mladoliko, a evidentno je da nije podlegla uticaju estetskih korekcija. Njeni isklesani trbušnjaci su u prvom planu na svakoj slici koju okači nakon treninga, pa joj čak i devojke zavide na zanosnoj figuri.

Kraljica na društvenim mrežama

Sa preko 540 hiljada pratilaca na Instagramu, Koraima je veoma aktivna na ovoj društvenoj mreži. Uvek rado odgovara na poruke i komentare obožavalaca, šireći pozitivnu energiju i inspirišući svoje pratioce svojim stilom života i izgledom. Njeni fanovi je neizmerno podržavaju i često ističu da se nije promenila od vremena kada je tumačila ulogu Kasandre. Svojom autentičnošću i pozitivnim stavom, Koraima Tores i dalje osvaja srca publike širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading