NE MOŽE BEZ SRPSKIH SPECIJALITETA! Dua Lipa uhvaćena kako krka na Kosovu: "ĆEVAPI SU NAJBOLJA STVAR"!

Autor:

Zabava

01.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada čitav svet želi da se omrsi ćevapčićima!

NE MOŽE BEZ SRPSKIH SPECIJALITETA! Dua Lipa uhvaćena kako krka na Kosovu: "ĆEVAPI SU NAJBOLJA STVAR"!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Pevačica Dua Lipa, koja ima 28 godina, nedavno je obradovala svoje obožavaoce prisustvom na festivalu u Prištini, gde se opuštala u društvu poznanika, prijatelja i svog partnera Kaluma Tarnera.

Ovaj događaj, na kojem je Dua bila prisutna, bio je prilika da uživa u dobroj atmosferi i ukusnoj hrani, među kojima su se posebno istakli čevapi, što je pevačica i naglasila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

- Do iduće godine - napisala je pevačica u objavi koja je za kratko vreme zapalila društvene mreže.

Dua Lipa nije propustila priliku da se upusti u ples, fotografisanje i uživanje u lokalnim specijalitetima. Na društvenim mrežama, gde je podelila delić atmosfere festivala sa svojim fanovima, pohvalila je čevape koje je probala. Komentari njenih obožavalaca odražavaju oduševljenje ovom gastronomskom avanturom:

"Ćevapi su najbolja stvar", "Veliko da za te ćevape", i "Hoću da probam te male kobasice", samo su neki od komentara.

Za Kaluma Tarnera, ovo je bila prva poseta Kosovu, dok je Dua Lipa, koja je rođena u Londonu, sa samo 11 godina preselila u Prištinu. Nakon nekoliko godina, uspela je da ubedi roditelje da se vrate u London kako bi nastavila svoj muzički put.

Foto: shutterstock

Dua Lipa

Dua Lipa je započela svoju muzičku karijeru objavljivanjem obradama pesama na Jutjubu i Saund klaudu. Danas, njeni uspešni hitovi uključuju pet pesama koje su se našle među prvih deset na Bilbord Hot 100 listi, što je ogroman uspeh i potvrda njenog muzičkog talenta i posvećenosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading