NOLETA ČUVENI GLUMAC BODRIO SA TRIBINA! Hit scene na meču našeg tenisera! Evo kako je pratio tok igre (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokativna Holari bila je takođe u centru pažnje zbog svog bujnog dekoltea.

NOLETA ČUVENI GLUMAC BODRIO SA TRIBINA! Hit scene na meču našeg tenisera! Evo kako je pratio tok igre (FOTO)

Foto: Profimedia

Meč našeg tenisera Novaka Đokovića na US openu privukao je veliku pažnju navijača, jer je sve posmatrala čuvena holivudska zvezda! Naime, tribine na stadionu "Artur Eš" bile su ispunjene do poslednjeg mesta, a u teniskim majstorijama najboljeg u istoriji uživale su i brojne slavne ličnosti.

Na tribinama najvećeg teniskog stadiona viđen je i slavni holivudski glumac Alek Boldvin, koji je u društvu supruge Hilari pratio meč između Novaka Đokovića i Radua Albota.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

 

Provokativna Holari bila je u centru pažnje zbog svog bujnog dekoltea.

Inače, suđenje Aleku Boldvinu za ubistvo iz nehata na snimanju filma "Rust", kada je život izgubila snimateljka Halina Hačins, zvanično je završeno. Protiv njega se vodio postupak nakon što je iz pištolja ubio snimateljku Halinu Hačins, a nakon tri godine proces je konačno završen. Tim povodom oglasio se i slavni glumac. 

Foto: US Open

Novak Đoković

 

Podršku u sudnici i tokom celog procesa Aleku je pružala supruga Hilarija Boldvin, koja je bila uz supruga tokom čitave drame koja se odvija još od 2021. godine, a na donošenju konačne presude sedela je odmah iza glumca. On je zaplakao, a zatim zagrlio svoju suprugu nakon što je odbačena optužnica protiv njega, pa su i drugima u sudnici potekle suze.

Foto: youtubecom/printscreen

Alek Boldvin

 

Njenu emotivnu reakciju i suze radosnice izazvane srećnom završnicom ove priče zasenio je video koji je objavio Dailymail, na kome se jasno vidi kako joga instruktorka i spisateljica suprugu šalje "tajne signale".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading