OTKRIVENI NOVI DETALJI O FILMU DŽOKER: Biće poslednji film u franšizi

Autor:

Zabava

25.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tod Filips, režiser filma Džoker: Ludilo u dvoje, govorio je o budućnosti filmske franšize u nedavnom intervjuu i otkrio vesti koje bi mogle da razočaraju neke fanove.

OTKRIVENI NOVI DETALJI O FILMU DŽOKER: Biće poslednji film u franšizi

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Warner Bros. Pictures

U nedavnom intervjuu za Variety, Tod Filips, režiser filma Džoker: Ludilo u dvoje, otkrio je vesti koje bi mogle da razočaraju neke fanove franšize. Naime, Filips je saopštio da nema planova za snimanje trećeg filma u franšizi, nagoveštavajući da je postigao ono što je želeo sa dva filma.

- Bilo je zabavno igrati u ovom ambijentu kroz dva filma, ali mislim da smo rekli ono što smo želeli da kažemo - izjavio je Filips, prenosi Index.hr.

Ovaj komentar baca senku sumnje na mogućnost nastavka popularne franšize, ostavljajući fanove da se zapitaju da li će ikada ponovo videti Džokera na velikom platnu.

U nastavku se Feniks vraća kao Artur Flek, ambiciozni stendap komičar koji je postao negativac, i Lejdi Gaga kao dr Harlin Kvinzel, psihijatar zadužen za lečenje Fleka u azilu Arkam, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegova saučesnica Harli Kvin.


Iako je Filips najavio kraj franšize, istakao je da je voljan da radi sa glumcima iz filma na drugim projektima, posebno ističući saradnju sa Hoakinom Finiksom, koji je briljirao u ulozi Džokera. Ova izjava može pružiti nadu fanovima da bi mogli da vide ovaj talentovani tandem u nekim novim filmskim poduhvatima.

Podsetimo, film Džoker: Ludilo u dvoje predstavlja nastavak hit filma iz 2019. godine i prati priču Artura Fleka nakon događaja iz prvog filma. Ovaj filmski univerzum osvojio je publiku svojom mračnom pričom i sjajnim glumačkim izvedbama, ostavljajući dubok utisak na filmsku industriju i ljubitelje stripova.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading