SUTRA SAHRANA ALENA DELONA! Glumac na svom imanju podigao kapelu okruženu PRIVATNIM GROBLJEM sa 35 humki!

Autor:

Zabava

23.08.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na večni počinak slavnog glumca ispratiće članovi porodice.

SUTRA SAHRANA ALENA DELONA! Glumac na svom imanju podigao kapelu okruženu PRIVATNIM GROBLJEM sa 35 humki!

Foto: Lyvans Boolaky / imago stock&people / Profimedia

Ikona francuskog filma Alen Delon sutra će biti sahranjen na svom imanju u Dušiju, oko 130 kilometara južno od Pariza. Slavnog glumca ispratiće na večni počinak članovi porodice, a Delon je do detalja isplanirao sopstveni ispraćaj, koji će biti daleko od očiju javnosti i nacionalne počasti koju nije želeo. 

Glumac će počivati u kapeli koju je pre smrti podigao na svom posedu u Dušiju uz policijsko odobrenje. Pored kapele na imanju legendarnog glumca nalazi se groblje na kome je u 35 humki pokopano pedesetak Delonovih uginulih pasa. 

Velika želja Alena Delona bila je da počiva pored svog psa Lubo, kojeg je izuzetno voleo. Želeo je da bude sahranjen zajedno s njim, da njegov ljubimac ne bi previše patio za svojim gospodarom, ali ova Delonova želja neće biti ispunjena.

Republika

Foto: Jacques Citles / Roger Viollet / Profimedia

 

Pre smrti, slavni glumac je istakao da ne želi nacionalni oproštaj i bilo kakvu političku ceremoniju. Iako je prvobitna informacija bila da će počivati na čuvenom grobju Per Lašez u Parizu, Ispraćaj i sahrana će biti organizovani na njegovom posedu Duši u departmanu Loare, južno od Pariza.

Ipak, saopšteno je da će, nakon sahrane, biti organzovana manja svečana ceremonija u prisustvu njegovih kolega koja će omogućiti široj javnosti da se od njega na ovaj način oprosti.

Legendarni glumac preminuo je 18. avgusta u 89. godini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading