OBOŽAVAOCI SE OPRAŠTAJU OD ALENA DELONA! U suzama ostavljaju CVEĆE i PALE SVEĆE ispred kuće slavnog glumca!

Autor:

Zabava

19.08.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Francuske Emanuel Makron rekao je da je Delon bio velikan koji je "odigrao legendarne filmske uloge i učinio da ceo svet sanja o njima".

OBOŽAVAOCI SE OPRAŠTAJU OD ALENA DELONA! U suzama ostavljaju CVEĆE i PALE SVEĆE ispred kuće slavnog glumca!

Foto: TV5Monde Printscreen

Ceo svet zavijen je u crno nakon vesti da je čuveni Alen Delon preminuo u 88. godini u Francuskoj. Obožavaoci se opraštaju od velikog glumca, a od jutros fanovi se okupljaju ispred kuće Alena Delona, gde ostavljaju cveće i pale sveće.

Na kapiji njegovog velelepnog imanja fanovi ostavljaju ruže, a grad Monterki u Toskani, u blizini Areca danas je odao počast francuskoj filmskoj ikoni Alanu Delonu, koji je dao svetsku slavu lokalnom renesansnom remek-delu Pjera dela Frančeske "Madona del Parto", zahvaljujući filmu "Miholjsko leto" iz 1972.

 

Republika

Foto: Nikola Mutić

 

Prelepa freska iz 15. veka u malom gradu na vrhu brda iznenada je postala popularna nakon što je film u kojem je Delon tumačio profesora koji je pozvao ljude da posete ovo remek-delo, evocirajući njegovu istoriju i to kako je stanovništvo doniralo sredstva za nju.

Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas, povodom smrti proslavljenog francuskog i svetskog glumca Alena Delona, da je Delon bio francuski velikan.

Republika

Foto: TV5Monde Printscreen

 

Alen Delon je odigrao legendarne filmske uloge i učinio da ceo svet sanja o njima. Pozajmljivao je filmu svoje nezaboravno lice i preokrenuo nam je živote. Melanholičan, popularan, tajnovit, bio je više od zvezde: bio je francuski velikan -napisao je Makron na mreži X.

Poslednji pozdrav Alenu Delonu porodica i prijatelji uputiće 28. avgusta na najvećem pariskom groblju Per Lašez. Opelo će se održati u katoličkoj crkvi Sen Sulpis, a služba će početi u 10 sati ujutru i biće privatna, u skladu sa molbom porodice za razumevanje u ovim teškim momentima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading