NOVI DETALJI SAHRANE ALENA DELONA: Slavni glumac organizovao sopstveni ISPRAĆAJ, a ovo će pisati na NADGROBNOM SPOMENIKU!

Autor:

Zabava

22.08.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delon će biti sahranjen u subotu na imanju u Dušiju, gde je živeo.

NOVI DETALJI SAHRANE ALENA DELONA: Slavni glumac organizovao sopstveni ISPRAĆAJ, a ovo će pisati na NADGROBNOM SPOMENIKU!

Foto: Tanjug Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, Shutterstock

Detalji sahrane Alena Delona, ikone francuske kinematografije i seks simbola šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka, isplivali su u javnost. Posle oprečnih informacija saopšteno je da će slavni glumac biti sahranjen u subotu na imanju u Dušiju, gde je živeo. Sada su se pojavili novi detalji o poslednjem ispraćaju velikog umetnika.

Delon je je do detalja isplanirao sopstveni ispraćaj, koji će biti daleko od očiju javnosti i nacionalne počasti koju nije želeo. Intimna sahrana, u prisustvu članova porodice, bila je glumčeva želja i ona će biti ispunjena.

Republika

Foto: Jacques Citles / Roger Viollet / Profimedia

 

Alen Delon je odredio šta će biti zapisano na nadgrobnom spomeniku. U svom poslednjem televizijskom intervjuu u Francuskoj 2018. godine, poručio je:

Često sam voleo. Ponekad sam grešio. Ali, voleo sam. Ja sam živeo, a ne neko veštačko biće stvoreno mojom gordošću i dosadom - rekao je glumac, prenose mediji.

Sahrana glumca kom obožavaoci odaju počasti širom sveta, zakazana je u subotu u 17 časova u Dušiju, gde je živeo i preminuo. 

Republika

Foto: Lyvans Boolaky / imago stock&people / Profimedia

 

Pre smrti, slavni glumac je istakao da ne želi nacionalni oproštaj i bilo kakvu političku ceremoniju. Iako je prvobitna informacija bila da će počivati na čuvenom grobju Per Lašez u Parizu, Ispraćaj i sahrana će biti organizovani na njegovom posedu Duši u departmanu Loare, na oko 130 kilometara južno od Pariza, u kapeli koju je još za života podigao i gde su već sahranjeni njegovi uginuli psi.

Ipak, saopšteno je da će, nakon sahrane, biti organzovana manja svečana ceremonija u prisustvu njegovih kolega koja će omogućiti široj javnosti da se od njega na ovaj način oprosti.

Legendarni glumac preminuo je 18. avgusta u 89. godini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading