OTKRIVEN JEZIV UZROK IZNENADNE SMRTI POPULARNE JUTJUBERKE: Detalji uznemirili javnost!

Autor:

Zabava

10.08.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt poznate jutjuberke šokirala svet.

OTKRIVEN JEZIV UZROK IZNENADNE SMRTI POPULARNE JUTJUBERKE: Detalji uznemirili javnost!

Foto: Shutterstock

Tragična vest o iznenadnoj smrti australijske jutjuberke Priti Pastel Pliz, čije je pravo ime Aleksandra ili Aleks, potresla je javnost širom sveta. Porodica jutjuberke je konačno otkrila uzrok njene smrti, koji je bio nepoznat do sada.

Prema izveštaju mrtvozornika, uzrok Aleksandrine iznenadne smrti bio je LIMFOCITNI MIOKARDITIS, veoma retka, iscrpljujuća i fatalna infekcija srčanog mišića. Ovo stanje pogađa otprilike jednog od svakih petnaest miliona ljudi i može biti virusne prirode. Limfocitni miokarditis utiče na kontrolu disanja, srčane otkucaje i nivo kiseonika, izazivajući fatalne aritmije, ekstremnu letargiju i bol u grudima.

Prijatelji i pratioci su se setili Aleksandrinih poslednjih emitovanja koja su prekinuta zbog njenog osećaja nesvestice i nedostatka vazduha. Takođe, saznalo se da je Aleksandra imala ekstremne reakcije na osnovne lekove i pojačivače vakcine Covid MRNA, te da je doživela otkazivanje bubrega u bolnici.

- Naša voljena Aleksandra preminula je pre skoro 6 nedelja sledeće srede oko 20.30h 26. juna 2024. godine - počela je objava.

- Tasmanijski mrtvozornik je utvrdio da je Aleksandrina iznenadna smrt posledica veoma retke, iscrpljujuće i fatalne infekcije njenog srca. Stanje koje pogađa otprilike jednog od svakih petnaest miliona ljudi; pod nazivom LIMFOCITNI MIOKARDITIS - nastavilo se.

- Ova bolest je često virusne prirode i utiče na kontrolu disanja, srčani mišić i otkucaje, kao i na nivo kiseonika, izazivajući fatalne aritmije i ekstremnu letargiju i bol u grudima. Prijatelji i pratioci bi se setili poslednja dva emitovanja Aleks koja su prekinuta zbog njenog osećaja nesvestice i nedostatka vazduha.

- Ovo je njoj bilo nepoznato zbog otkazivanja srca. Aleks je takođe razgovarala na mreži, o svojim ekstremnim reakcijama/alergijama na osnovne lekove zbog kojih je doživela otkazivanje bubrega u bolnici, kao i o ekstremnim reakcijama na pojačivače vakcine Covid MRNA.

- Međutim, njen početni izveštaj o autopsiji je bio normalan - a bolest je pronađena samo tokom mikroskopske toksikološke istrage, a prijavljena nam je pre nekoliko dana, ostavljajući nas sve ponovo izuzetno traumatizovane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading