DELONU SRPSKI TELOHRANITELJ PREOTEO SUPRUGU, PA GA PRONAŠLI MRTVOG! Slavnog glumca do iznemoglosti ispitivali za misteriozno UBISTVO!

Autor:

Zabava

18.08.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Steven je pronađen mrtav na deponiji.

DELONU SRPSKI TELOHRANITELJ PREOTEO SUPRUGU, PA GA PRONAŠLI MRTVOG! Slavnog glumca do iznemoglosti ispitivali za misteriozno UBISTVO!

Foto: TV5Monde Printscreen

Francuski glumac Alen Delon preminuo je u 89. godini života, javlja AFP. Delon je bio jedan od najvećih filmskih ikona 20. veka, poznat po svojim nezaboravnim ulogama u filmovima poput "Rocco i njegova braća" i "Gospodarica igre".

Brak sa Natali Delon, više nego kontroverzan odnos sa telohraniteljem Stevanom Markovićem, sa kojim je njegova supruga navodno imala aferu obeležile su njegov život.

Natali koja je proglašena jednom od najlepših žena sveta, popularnost je stekla 1967. ulogom u "Le Samourai", u kojem je glumio i čuveni glumac. Odigrala je niz sporednih uloga u filmovima tokom osamdesetih, a 1982 režirala je film "Neki to nazivaju nesrećom", da bi 1986. potpisala i režiju filma "Slatke laži". Glumila je u oba ova filma. Memoare je objavila 2006. godine.

Natali Delon ga je navodno ostavila ubrzo nakon što je njihov bivši telohranitelj Stevan Stevica Marković pronađen mrtav u predgrađu Pariza 1968. godine, uz rečenicu: "Nikada više ne želim da vidim nijednog Srbina".

Republika

Foto: Youtube printscreen

Alen Delon

 

Stevan Marković rođen je u 1937. Beogradu. Odrastao je u Sremskoj ulici, a pripadao je takozvanim mangupima iz Savamale, navodi se u zvaničnim izvorima. 

Učestvovao je u uličnim tučama i vreme uglavnom provodio u Knez Mihailovoj, na Kalemegdanskoj tvrđavi i savskoj obali, džez igrankama i trenirajući rvanje u Sportskom društvu Radnički u beogradskom kvartu Crveni krst na Vračaru. Avanturističkog duha i sa željom da napusti Beograd, Stevica sa četvoricom prijatelja krajem leta 1958. odlazi u Istru, navodno na letovanje, ali su nekoliko dana kasnije svi zajedno ilegalno prebegli preko državne granice u Italiju, a odatle u Francusku. Cilj im je bio Pariz.

Marković je više puta bio u zatvorima u Francuskoj, zbog nasilja i krađa. Često mu je pretila deportacija, ali su ga uticajni prijatelj zadržali u zemlji. Njegov poslednji poslodavac bio je Alen Delon koji ga je zaposlio krajem šezdesetih godina.

Stevan Marković koji je imao 31 godinu kada je pronađen mrtav, bio je i Delonov prijatelj, a ne samo telohranitelj. Živeo je u prizemlju glumčeve kuće u Parizu.

Alen mu je nudio manje uloge u filmovima, ali Marković nije iskoristio te šanse. Novac koji je zaradio trošio je uglavnom na kockanje i izlaske što je smetalo bračnom paru Delon. Jedna od najintrigantnijih detalje ove priče jeste navodna afera koju je Stevan imao sa Natali.

Smrt Stevana Markovića izazvala je političku aferu u Francuskoj kao i u Jugoslaviji. Nakon što je pronašla Markovićeva pisma, policija je prvo posumnjala da iza ubistva stoje Alen i Natali Delon kao i korzikanski krimalac Fransosa Markatoni.

List "Figaro" je zatim objavio anonimno pismo u kojem se navodi da su u sve umešani visoki državni fukcioneri i bivši članovi vlada, koji su prisustvovali orgijama, koje je Marković organizovao u kući Alena Delona. Jugosloven po imenu Akov imao je dokaze u tome, istaknuto je u tom članku. Spominjale su se potom i eksplicitne fotografije Klod Pompidu, supruge bivšeg francuskog premijera Žorža Pompidua.

Alen Delon je više puta ispitivan povodom ubistva, sumnjalo se u njegov alibi, ali nije bilo čvrstih dokaza koji su ga povezivali sa smrću Markovića. Slavni glumac je od početka negirao krivicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading