PREVELIKA TUGA! Tik-tok zvezdi PREMINULA TEK ROĐENA ĆERKA pod misterioznim okolnostima!

Autor:

Zabava

06.08.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslao snažan apel pratiocima da zagrle svoju decu i razmotre donaciju dečjoj bolnici!

PREVELIKA TUGA! Tik-tok zvezdi PREMINULA TEK ROĐENA ĆERKA pod misterioznim okolnostima!

Foto: Pixabay

Sveća

Tik-tok zvezda Dejvid Alen, javnosti daleko poznat kao ToTouchAnEmu, nedavno se suočio s teškim gubitkom petonedeljne ćerke Lili Grejs Alen. Nažalost, 27. jula Dejvid je podelio tužne vesti na društvenim mrežama o smrti svoje predrage ćerkice.

Emotivni izliv i apel Dejvida Alena

U emotivnom izlivu na Tik-toku i Instagramu, Dejvid je izrazio neizmernu tugu zbog gubitka ćerkice, ističući da je isplakao svaku suzu koju je mogao. Takođe, Dejvid je uputio snažan apel svojim pratiocima da zagrle decu i razmotre donaciju dečjoj bolnici u Dalasu u sećanje na malu Lili Grejs.

- Mislim da sam isplakao svaku suzu koju sam mogao. Nije lako. Ne bih ovo poželeo nikome - rekao je u emotivnom izlivu društvenim mrežama TikTok i Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ToTouchAnEmu (@totouchanemu)

 

Memorijalna služba za preminulu Lili

Takođe, Dejvid je najavio predstojeću memorijalnu službu za svoju ćerku, ističući da će pozvati samo one koji su primili poziv da prisustvuju. Ova najava svedoči o intimnosti i dubokom poštovanju prema Lili, kao i o potrebi da se gubitak oda poštovanje na odgovarajući način.

Za sada bez otkrivenog uzroka smrti

Iako je mala Lili preminula sa samo pet nedelja, uzrok njene smrti još uvek nije otkriven. Ova tajanstvena okolnost dodatno naglašava težinu gubitka i ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading