JELENA KARLEUŠA OBJAVILA SREĆNE VESTI: Nakon što je otkrila sve o NOVOM DEČKU, čestitke PLJUŠTE na sve strane!

Autor:

Zabava

20.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša objavila vesti koje su je oduševile.

JELENA KARLEUŠA OBJAVILA SREĆNE VESTI: Nakon što je otkrila sve o NOVOM DEČKU, čestitke PLJUŠTE na sve strane!

Foto: instagram.com/karleusastar

Naša, a svetska popularna pevačica i pop diva Jelena Karleuša ponovo je uspela da oduševi svoje fanove širom sveta. Njen najnoviji spot za pesmu "Benga" izazvao je veliku pažnju, a pesma je doživela neverovatan uspeh samo nekoliko dana nakon objavljivanja.

Foto: Youtube.com printscreen

Jelena Karleuša spot za pesmu "Benga"

 

Iako se pesma originalno pojavila na Jeleninom albumu "Alfa" pre godinu dana, tek sada je postala pravi hit, osvojivši region i svet. Celokupni album "Alfa" ponovo je zauzeo vrh Serbia Apple Music top-liste, dok se pesma "Benga" trenutno nalazi na 113. mestu u globalnom trendingu.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša, spot "Benga" u globalnom trendingu

 


Spot za pesmu "Benga" privukao je veliku pažnju javnosti, a mnogi su ga proglasili jednim od najboljih Jeleninih spotova. Karleuša je još jednom pokazala svoju umetničku viziju i kreativnost, ostavljajući snažan utisak na srpsku muzičku scenu. Mnogi su komentarisali da je Jelena donela novi svetski standard, zadavši regionalnim pevačima veliki domaći zadatak.

Jelena je nedavno progovorila o novoj ljubavi, te je priznala da je zadovoljna i ispunjena u svakom pogledu:

- Mogu da kažem da postoji neko. Ali sve u svoje vreme... Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina, i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta - bila je iskrena Karleuša za Informer. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading