EMINA JAHOVIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU: Skinula se, pa pokazala ČIME RASPOLAŽE!

Autor:

Zabava

20.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović odlučila da pratiocima pokaže izvajanu figuru!

EMINA JAHOVIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU: Skinula se, pa pokazala ČIME RASPOLAŽE!

Foto: E-stock

Pevačica Emina Jahović (42) već godinama pleni lepotom i vitkom linijom, a nedavni selfi u crnom jednodielnom kupaćem kostimu izazvao je divljenje mnogih. Iako je majka dvojice sinova, Emina i dalje izgleda sjajno, a mnogi se dive njenom izgledu koji bi pozavideli mnogi.

Emina nikada nije krila da izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu, te redovno vežba i pridržava se zdravog načina života. Uz naporne treninge i umerenu ishranu, pevačica je uspela da održi vitku liniju i istrenirano telo, što je rezultat predanog rada i discipline.


Mnogi su Eminu Jahović poredili sa jednom od najlepših glumica na svetu, Penelope Kruz. Obe žene plene svojom lepotom i harizmom, a poređenje sa svetski poznatom glumicom svakako je kompliment za Eminu.

Objavljivanjem selfija u kupaćem kostimu, Emina je pokazala samopouzdanje i inspirisala mnoge žene da vode računa o svom fizičkom izgledu i zdravlju. Njen primer pokazuje da uz trud i disciplinu, svako može postići željeni izgled i osećati se dobro u svojoj koži.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović

 


Emina je naišla na veliku podršku i divljenje od strane svojih fanova koji su je pohvalili za izgled i hrabrost da pokaže svoje telo u javnosti. Njeni pratioci su iskazali divljenje za njenu istrajnost i posvećenost održavanju zdravog načina života.

Emina Jahović i dalje ostaje inspiracija mnogima svojom lepotom, samopouzdanjem i predanošću održavanju zdravog i istreniranog tela. Njen primer pokazuje da uz trud, disciplinu i ljubav prema sebi, svako može postići željeni izgled i osećati se dobro u svojoj koži.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading