ALEN DELON ĆE IPAK BITI SAHRANJEN NA SVOM IMANJU? Oproštaj od glumca sredinom nedelje!

Autor:

Zabava

19.08.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima se pojavljuju oprečne informacije o sahrani slavnog glumca.

ALEN DELON ĆE IPAK BITI SAHRANJEN NA SVOM IMANJU? Oproštaj od glumca sredinom nedelje!

Foto: Lyvans Boolaky / imago stock&people / Profimedia

Nakon vesti da će slavni Alen Delon biti sahranjen 28. avgusta na najvećem pariskom groblju Per Lašez, strani mediji prenose da će se porodica i prijatelji ipak sredinom ove nedelje oprostiti od dragog oca i velikog glumca.

Prema novim navodima u medijima, Delon koji je preminuo juče u 88. godini, biće sahranjen na svom imanju u Dušiju na oko 120 kilometara južno od Pariza, prenela je danas francuska onlajn televizija BFMTV.

Delon će, po sopstvenoj želji biti sahranjen u Dušiju, a skromna ceremonija će biti održana sredinom nedelje u kapeli na imanju u čijoj se blizini nalaze grobovi njegovih kućnih ljubimaca - nemačkih ovčara.

Republika

Foto: Lyvans Boolaky / imago stock&people / Profimedia

 

Glumac je ranije govorio da ne želi odavanje nacionalne počasti i održavanje nacionalne komemoracije, već da njegov ispraćaj bude skroman i u prisustvu najbližih članova porodice. Velika želja Alena Delona bila je da počiva u blizini svojih voljenih pasa.

Ipak, televizija BFMTV dodaje da će nezvanična ceremonija u prisustvu filmskih umetnika ipak biti održana, ali kasnije, u septembru u Parizu.

Prema prvim informacijama, opelo će biti u katoličkoj crkvi Sen Sulpis, a služba će početi u 10 sati ujutru i biće privatna, u skladu sa molbom porodice za razumevanje u ovim teškim momentima, a istog dana 28. avgusta Alen Delon će biti sahranjen na groblju u Parizu, gde počivaju i srpski velikani među kojima su knez Božidar Karađorđević, slikar Svetislav Jovanović, reditelj Aleksandar Saša Petrović i čuveni Goran Paskaljević. Nakon ove pojavila se informacija da će glumac ipak počivati na svom imanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading