DELON TAJNU ODNEO U GROB: Stevica UBIJEN zbog VEZE S PRVOM DAMOM?! Evo ko je odradio PRLJAVI POSAO!

Autor:

Zabava

19.08.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alenov telohranitelj, navodno, imao fotografije Klod Pompidu na orgijama i pokušao da uceni budućeg predsednika

DELON TAJNU ODNEO U GROB:  Stevica UBIJEN zbog VEZE S PRVOM DAMOM?! Evo ko je odradio PRLJAVI POSAO!

Foto: Tanjug Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Legenda francuske i svetske kinematografije, proslavljeni francuski glumac Alen Delon preminuo je juče u 89. godini na svom imanju u mestu Diši u centralnoj Francuskoj, a u grob je odneo tajnu ubistva svog telohranitelja i prijatelja Stevana Stevice Markovića.

Republika

Foto: Profimedia

Alen Delon je preminuo juče

Ova afera nije razjašnjena ni 56 godina pošto je Markovićevo telo pronađeno na otpadu u blizini Pariza. Bilo je u plastičnoj kesi, vezanih ruku i nogu, a policija je u okviru istrage saslušala i Delona i čuvenog korzikanskog mafijaša Fransou Markantonija, koji je proveo 11 meseci u pritvoru, ali je pušten zbog nedostatka dokaza.

Nakon što je vest o smrti Markovića dospela u medije, pojavila su se dva svedoka, a jedan od njih je bio Uroš Milićević. Najdragoceniji predmet ovog slučaja bio je Stevanov dnevnik, koji je njegova devojka Klod Hos dala Urošu, u kome su se nalazila svedočenja o mnogim uticajnim ljudima.

I Uroševo telo je pronađeno u Briselu 1976, a navodno je bio žrtva obračuna među emigrantima, u šta malo ko veruje. Iako je delovalo da će se na ovome završiti slučaj, cela priča dobija novi tok nakon što se iz zatvora oglasio Borivoj Ackov, koji je kazao da je uveren da je Stevan ubijen zbog ucene. Takođe, on pominje seanse seksa kojima su prisustvovale mnoge moćne žene, a između ostalih i Klod, supruga budućeg predsednika Francuske Žorža Pompidua.

SKRETANJE PAŽNJE

Stevan je navodno sve ovo fotografisao i to tajno, a potom skupo naplaćivao. Potom je anonimna ženska osoba, koja je bila zaposlena u službi bezbednosti Pete republike, sa sedištem u Alžiru, iznela da postoje fotografije s takvih seansa na kojima se Marković nalazi s mnogim poznatim i uticajnim ličnostima toga doba.

Mnogi su smatrali da je priča plasirana da bi se diskreditovao Pompidu kao predsednički kandidat, a da je pravi motiv ubistva Markovića bila njegova veza s Delonovom suprugom Natali. Navodno, ona je čak drsko nabacivala Alenu kako je Srbin u krevetu pastuv, a on galski petao. To sujeta slavnog glumca nije mogla da podnese i angažovao je svog starog prijatelja Markantonija. Epilog je poznat.

"Napustiću ovaj svet bez trunke žaljenja"

Uprkos velikoj popularnosti, tvrdio je da nije bio srećan u životu.

- Ja sam programiran da budem uspešan, ali ne i srećan. To ne ide zajedno - govorio je Delon.
Još početkom 2018. rekao je da je spreman da napusti ovaj svet:
 

- Mrzim vreme u kojem živimo, povraća mi se od toga. Postoje ljudi koje mrzim. Sve je lažno, bitan je samo novac. Napustiću ovaj svet bez trunke žaljenja.


Srpski telegraf ga ekskluzivno slikao

Čuveni zavodnik bio je voljen širom sveta, a poslednji put je našu prestonicu posetio u septembru 2016. Tada je jedna poznata kozmetička kompanija organizovala veliku zabavu zatvorenog tipa, na kojoj je bogata naslednica Paris Hilton puštala muziku, a pevao je slavni pevač Šon Pol.

Alen Delon je držao petominutni pozdravni govor, a fotoreporter Srpskog telegrafa Vladimir Lukić uslikao ga je na aerodromu "Nikola Tesla" nakon sletanja iz Francuske. Delon je bio u pratnji obezbeđenja i odmah je ušao u auto. Jedan čovek mu je nosio stvari i nekoliko odela.

Smrt u vili Mikija Runija

S Delonom se prvo upoznao Markovićev prijatelj Miloš Milošević, u Beogradu 1962. tokom snimanja filma "Marko Polo", a tri godine kasnije ga je upoznao i sa Stevicom.
Međutim, Miloš je 1966. pronađen mrtav u vili glumca Mikija Runija. Spekulisalo se da je glumca supruga Barbara varala s Milošem. Njegovo telo je potom preneto na Novo groblje u Beogradu.

Legija časti za blistavu karijeru

Prvi film "Roko i njegova braća", koji ga je vinuo u orbitu, snimio je 1957, a tokom karijere pojavio se u više od 100 filmova, od kojih su najpoznatiji "Gospodarica igre", "Gepard", "Melodije iz suterena", "Samuraj", "Eklipsa" i "Nepokoreni".

Njegovo glumačko umeće stvorilo je od njega prepoznatljiv i jedinstven filmski lik koji se proslavio u ostvarenjima velikih reditelja poput Klimenta, Melvila i Viskontija. Dobitnik je brojnih francuskih i međunarodnih filmskih nagrada i priznanja, a 2005. odlikovan je najvišim francuskim odlikovanjem Legijom časti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading