NOVI INCIDENT ALBANKE KOJA JE RAZBESNELA CEO REGION: Procurio snimak SKANDALA, pevačica PLAČE na aerodromu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je doživela diskriminaciju!

NOVI INCIDENT ALBANKE KOJA JE RAZBESNELA CEO REGION: Procurio snimak SKANDALA, pevačica PLAČE na aerodromu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Bebe Rexha

Bebe Reksa, američka pevačica albanskog porekla koja je nedavno izazvala haos u regionu, ponovo je digla veliku prašinu i našla se u centru skandala. Naime, kako tvrdi na svojim društvenim mrežama, ona je izbačena sa leta navodno samo zbog toga što je govorila albanskim jezikom.

- Dobila sam pretnje od avio-kompanije jer sam mislila da je radnik Albanac. Pričala sam sa njim na albanskom, pitala ga nešto oko karte i sada sam izbačena sa leta - govorila je pevačica, koja se snimala dok plače.

Kako je dalje navela, žene iz te kompanije joj nisu pomogle. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama. Dok oni koji joj veruju pišu da je doživela diskriminaciju, drugi joj govore da je niko ne bi izbacio sa leta jer priča drugim jezikom. 

Podsećanja radi, pevačica je izazvala skandal u regionu kad je nedavno posetila mesto Debar u Severnoj Makedoniji, odakle je njen otac. Tada se uslikala na grobu svog dede i izazvala haos na društvenim mrežama.

- Posle 12 godina vratila sam se u tatin rodni grad Debru, u Severnoj Makedoniji. Ponovno povezivanje sa mojim korenima i porodicom bilo je duboko emotivno. Poseta grobu mog dede bila je posebno značajna, jer nisam mogla da prisustvujem njegovoj sahrani jer sam bila na turneji. Porodica mi znači sve, a ova poseta me podsetila na važnost naših veza - napisala je pevačica u opisu objave, pa dodala:

- Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševo, sve je to za mene moja Albanija - dodala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Objava koja je pokrenula lavinu komentara

Tada su je napali korisnici društvenih mreža.

"Albanija je jedna zemlja, Makedonija, Srbija i Crna Gora su sasvim druge države. Nauči geografiju i istoriju molim te", "Ti si javna ličnost i pokušavaš da nipodaštavaš našu zemlju i nasleđe, srami se!", "Izvinite braćo Makedonci, sad vidite kako je nama sa ovim šljamom. Dno", "Glupa si kao noć. Moram da te razočaram. I ti si Makedonka jer su tvoji poreklom iz Makedonije bio to Debar, Tetovo ili Gostivar, to je sve Makedonija, kao što je i Preševo Srbija", "Kosovo je Srbija i uvek će biti", "Deda ti se u grobu prevrće", "Šta se slikaš na grobu, krmačo?!", samo su neki od komentara ispod njenih fotografija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading