SAD VIDITE KAKO JE NAMA! Region se digao na noge nakon što je Albanka pozvala na PRISVAJANJE delova Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije!

Autor:

Zabava

31.07.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka pevačica albanskog porekla izazvala skandal u regionu!

SAD VIDITE KAKO JE NAMA! Region se digao na noge nakon što je Albanka pozvala na PRISVAJANJE delova Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije!

Foto: www.profimedia.rs

Pevačica u roze haljini

Bebe Reksa, američka pevačica albanskog porekla, nedavno je posetila Debar u Severnoj Makedoniji, rodno mesto svog oca. Ona se uslikala na grobu svog dede i izazvala haos na društvenih mrežama. 

- Posle 12 godina vratila sam se u tatin rodni grad Debru, u Severnoj Makedoniji. Ponovno povezivanje sa mojim korenima i porodicom bilo je duboko emotivno. Poseta grobu mog dede bila je posebno značajna, jer nisam mogla da prisustvujem njegovoj sahrani jer sam bila na turneji. Porodica mi znači sve, a ova poseta me podsetila na važnost naših veza - napisala je pevačica u opisu objave, pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Bebe Reksa izazvala skandal objavom

- Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševo, sve je to za mene moja Albanija - dodala je ona.

"Albanija je jedna zemlja, Makedonija, Srbija i Crna Gora su sasvim druge države. Nauči geografiju i istoriju molim te", "Ti si javna ličnost i pokušavaš da nipodaštavaš našu zemlju i nasleđe, srami se!", "Izvinite braćo Makedonci, sad vidite kako je nama sa ovim šljamom. Dno", "Glupa si kao noć. Moram da te razočaram. I ti si Makedonka jer su tvoji poreklom iz Makedonije bio to Debar, Tetovo ili Gostivar, to je sve Makedonija, kao što je i Preševo Srbija", "Kosovo je Srbija i uvek će biti", "Deda ti se u grobu prevrće", "Šta se slikaš na grobu, krmačo?!", samo su neki od komentara ispod njenih fotografija.

Republika

Foto: Tviter.com printscreen

Pevačicu često gađaju na nastupima

Bebe, čije je pravo ime Bleta Redža, je prvo posetila Kosovo i Metohiju, gde je nastupala na jednom festivalu, potom otišla u Severnu Makedoniju, a zatim u Albaniju. Rođena je kao Bleta Redža, u Bruklinu 1989. godine, od oca Flamura i majke Bukurije. Ima dijagnozu bipolarnog poremaćaja. Glasno podržava LGBTQ zajednicu, a za sebe kaže da je fluidne seksualnosti. Pevačicu često gađaju na nastupima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading