"LUDNICA" U DOMU NAŠE PEVAČICE: Organizovala devojačko veče, okupila koleginice, pa napravila HAOS!

Autor:

Zabava

17.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša popularna pevačica organizovala žurku za pamćenje.

"LUDNICA" U DOMU NAŠE PEVAČICE: Organizovala devojačko veče, okupila koleginice, pa napravila HAOS!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Pevačica Aleksandra Bursać nedavno je obelodanila vezu sa 10 godina mlađim kolegom Stevanom Sekulićem, a nedavno su se verili. Očekujući venčanje, Bursać je organizovala devojačko veče pored bazena, a detalje ove proslave podelila je na svom Instagram profilu.

Na devojačkom večeru, devojke su nosile posebne narukvice, pevale i igrale, a na salvetama je bilo ispisano "Tim mlada". Atmosfera je bila vesela, a fotografije sa lude žurke oduševile su pratioce na društvenim mrežama. Bursać je uživala sa svojim prijateljicama, a nije izostalo ni po koji gutljaj pića.

Pored organizovanja venčanja, Aleksandra je otkrila da joj je najveća želja da postane majka. Međutim, pre nego što se to ostvari, pevačica se suočava sa operacijom bubrega koja je zakazana za novembar. Nakon uspešnog oporavka, ona se nada da će se ostvariti u ulozi majke.

Sekulić je istakao da ga razlika u godinama između njega i Aleksandre ne dotiče, te da su svesni da u javnom poslu ne mogu izbeći negativne komentare. Ipak, istakao je da se ne plaši negativnih komentara i da jednostavno znaju kako im je u njihovom privatnom životu.

- Uvek mora biti neki negativni komentar, u ovom poslu to ne može da se izbegne, čak i ako radiš sve najbolje, neko će iskopati i reći neku glupost. Mi se nismo plašili i živimo naš život, jednostavno znamo kako je nama u četiri zida. Ne dotiču me negativni komentari na društvenim mrežama. Moji su oduševljeni. Kada smo ušli u vezu mi smo se tu zezali, jer ja imam jako blizak odnos sa roditeljima. Kada su je upoznali, moji su se oduševili i zato sam je izabrao za ženu - rekao je on. 

Otkrio je da li kada stanu na ludi kamen, planiraju da prošire porodicu:

- Čekamo da prođe svadba i njena operacija, pa tada ako Bog da. Ona ide na operaciju bubrega, neću dalje širiti - zaključio je Stevan za portal "24sedam".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading