ZAVIRITE U INTIMNI HRAM ELENE KARAMAN: Nosi pečat njene duše, a zbog ovih detalja će vam popadati vilice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je baš po njenom ukusu.

ZAVIRITE U INTIMNI HRAM ELENE KARAMAN: Nosi pečat njene duše, a zbog ovih detalja će vam popadati vilice! (VIDEO)

Foto: instagram.com/elena.karaman

Bivši fudbaler i proslavljeni sportista Predrag Peđa Mijatović bio je u braku sa dizajnerkom Elenom Karaman Karić, ćerkom Verice Rakočević, koja se za njega udala kad je imala samo 19 godina. Njihov zajednički život krenuo je u Valensiji i tamo su živeli sve do kraha braka. Dobili su dva sina, Luku i Andreja. Nažalost, Andrej je usled bolesti preminuo u 13. godini.

Za Elenin život se javnost i dan-danas interesuje, a ona ne krije da joj je bilo teško da oformi dom po svom ukusu i meri, pa je sada ponosno podelila snimak svog "intimnog hrama", kako je i sama napisala. Ostavila je svoj lični pečat i pohvalila se svakim detaljom, koji je pažljivo birala, kako bi maksimalno uživala u svoja četiri zida:

- Moj dom.. moj intimni hram. Enterijer treba da nosi pečat naše duše. On ne treba da bude savršen, vec ogledalo našeg života i onoga što nosimo u sebi.

Moji enterijeri su slojeviti i zato, kao dizajner, sa klijentima vrlo često provodim vreme u intimnim razgovorima koji najmanje imaju veze sa dekoracijom i arhitekturom.
Teme kao sto su umetnost, literatura, doba godine koje im dušu boji narocitom radošću.. muzika.. epoha koja ih posebno intrigira.. su moje smernice za rad. Lako je dizajnirati i projektovati kuću, malo je teže od kuće napraviti dom. Ognjište, oko koga ce generacije pisati svoje lične porodične legende...
- napisala je Elena uz snimak.

 

 

Podsetimo, Elena je otkrila da su najlepše, iako siromašne, trenutke proveli u malom stanu u Beogradu, gde je osećala ogromnu sreću uprkos skromnim uslovima. Njihova ljubav je krasila jednostavnost i iskrenost, a ti počeci predstavljaju važan deo njihove ljubavne priče.U pomenutoj ispovesti, naslednica čuvene modne kreatorke prisetila se i početka ljubavi sa čuvenim golgeterom i nekadašnjim direktorom Real Madrida.

- Najlepši, a definitivno najsiromašniji period našeg života živeli smo u Beogradu, u malom stanu u Kneza Miloša 16. U tih 68 kvadrata moja je sreća bila tako velika i snažna da sam mislila da njome mogu da pariram samom Bogu. Moji nisu bili preterano oduševljeni odlukom da se udam. Majka je mislila da ću ponoviti njenu grešku, udati se da bih pobegla od roditelja, a kako su Peđini roditelji reagovali na našu odluku da se tako mladi venčamo - ne znam. Ono što pouzdano znam je da je retko ko imao to zadovoljstvo da ima svekra kao što je bio Peđin otac, čovek koga vredi poznavati - poručila je Karamanova pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading