NOŽEM KRENULI NA POZNATOG PEVAČA, USLEDILA ZVERSKA TUČA! Policija hitno reagovala, zbog ovoga može završiti iza REŠETAKA!

Autor:

Zabava

17.08.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni šokantni detalji porodičnog skandala!

NOŽEM KRENULI NA POZNATOG PEVAČA, USLEDILA ZVERSKA TUČA! Policija hitno reagovala, zbog ovoga može završiti iza REŠETAKA!

Foto: Shutterstock

Bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga" i pevač Adam Labunski, zajedno sa svojim ocem Ibrom Labunskim, nedavno su postali centralna tema medija zbog porodičnog skandala. Prema informacijama koje su prenele medijske kuće, Adam je navodno nasrnuo na muškarca koji je, prema tvrdnjama izvora, bio ljubavnik Ibrove devojke.

Adam i Ibro su nenajavljeno posetili Ibrovu devojku i zatekli je u društvu nepoznatog muškarca. Konfrontacija je eskalirala kada je muškarac tvrdio da je devojka njegova, što je izazvalo bes Adama. Prema navodima izvora, situacija je kulminirala kada je ljubavnik počeo da preti nožem, nakon čega je Adam fizički napao muškarca, zadavši mu povrede i zatvorivši mu oba oka. Policija je odmah intervenisala i podnete su krivične prijave.

Republika

Foto: Printscreen tv pink

Adam Labunski

 

- Adam i Ibro su neplanirano stigli kod Ibrove devojke gde su je zatekli kako pije kafu sa nepoznatim momkom. On je sve vreme potencirao kako je ona njegova, na šta je Adam iz besa krenuo prema njemu. Taj njen ljubavnik je čak počeo da preti nožem zbog čega je Adam nasrnuo na njega, te ga prebio i zatvorio mu oba oka. Na licu mesta je odmah stigla policija, tako da su sad podnešene krivične prijave. Ta žena je inače učiteljica i zaista joj ne priliči da kvari sebi ugled takvim aferama. Ona ima problem sa štitnom žlezdom, pa su joj možda podivljali hormoni, drugo objašnjenje nemam. Možda je i pod neko magijom nikad se ne zna, jer se žena do sada uopšte nije ponašala tako - otkrio je izvor za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading