POZNATA GLUMICA BOLUJE OD NEIZLEČIVOG RAKA: Doktori joj saopštili koliko joj je vremena PREOSTALO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.08.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica progovorila o teškoj borbi!

POZNATA GLUMICA BOLUJE OD NEIZLEČIVOG RAKA: Doktori joj saopštili koliko joj je vremena PREOSTALO! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Glumica i komičarka Viktorija Džekson, poznata po svom radu u legendarnom "Saturday Night Live", nedavno je objavila da se njen rak vratio. Naime, Džeksonova je otkrila da se rak u njenom grlu ne može operisati, što je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Ova vest je potresla mnoge koji su pratili njen rad i životnu borbu.

Viktorija Džekson (65) se već ranije suočila sa rakom dojke, te je sa svojim pratiocima podelila da joj je prepisan lek za smanjenje raka. Sada, sa novim izazovom ispred sebe, Džeksonova je iznela svoje misli i osećanja u vezi sa trenutnom situacijom. Izrazila je želju da vidi svog unuka, kao i da prisustvuje trenucima radosti sa svojom porodicom.

 

 

- Imam 34,8 meseci života osim ako me ne pogodi meteor, puca na mene onaj ko mrzi MAGA ("Make America great again" pokret Donalda Trampa, prim. aut.) , ponovo dobijem Kovid ili izbije Treći svetski rat - i nastavila:

- Oni ne mogu da me operišu i iseku "kamen" u mojim grudima koji mi leži na dušniku jer bi me na kraju bi me ugušili do smrti“, rekla je Džeksonova u svom videu na Instagramu objavljenom u sredu.

Džeksonova (65) se ranije borila sa rakom dojke i sa pratiocima je podelila da joj je prepisan lek za smanjenje raka.

- Daju mi magičnu pilulu. Biće dostavljena na moja ulazna vrata u narednih 12 sati - rekla je Viktorija.

- Imala sam fantastičan život- , rekla je svojim fanovima putem Instagrama, ali je dodala da još uvek ima listu stavri koje bi uradila pre smrti.

- Volela bih da vidim svog unuka, njegovo ime je Džimi, rođenog u oktobru, i da ga malo upoznam. I volela bih da vidim svoju ćerku Obri da dobije bebu - rekla je pratiocima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading