TEI TAIROVIĆ POISPADALE GRUDI NASRED NASTUPA: Nije mogla da ih OBUZDA, objavljen snimak sa kamere! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.08.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović napravila haos vrelim plesom, a onda joj se desio peh sa nemirnim grudima!

TEI TAIROVIĆ POISPADALE GRUDI NASRED NASTUPA: Nije mogla da ih OBUZDA, objavljen snimak sa kamere! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Tea Tairović, popularna pevačica, trenutno je na letnjoj turneji tokom koje gotovo svaku noć nastupa pred brojnom publikom. Međutim, jedan nedavni nastup u Bosni i Hercegovini privukao je pažnju javnosti iznenadnim događajem.

Tokom vrele koreografije, Tea je doživela nezgodu kada su joj iz gornjeg dela haljine izleteli grudi, što je izazvalo iznenađenje kako među publikom, tako i na društvenim mrežama. Snimak ovog incidenta postao je viralan, a komentari korisnika društvene mreže X samo su dodatno privukli pažnju javnosti.


Pored muzičke karijere, Tea je nedavno progovorila o svojim emotivnim iskustvima, ističući da je doživela mnogo razočaranja u tom segmentu svog života. Ipak, istakla je da je iza nje i da smatra da je to sastavni deo životnog iskustva.

Tea Tairović je poznata po energičnim nastupima i predanoj publici, te je ovaj incident samo jedan od trenutaka koji su obeležili njen put ka uspehu. Svojom iskrenošću i predanošću, Tea nastavlja da osvaja srca publike širom regiona.

Pevačica Tea Tairović trenutno je jedna od najtraženijih širom reigona, a za njene nastupe uvek se traži karta više. Pevačica koja radi punom parom odlučila je da novac koji je zaradila od nastupa uloži u nekretnine u Srbiji i Crnoj Gori.

Foto: Privatna arhiva

Tea Tairović na snimanju

- Tea radi punom parom, gotovo svaki dan nastupa! Otkad je izbacila novi album, porasla je potražnja za njom, a tako i njena zarada. Ona je rešila da zaradu pametno uloži u nekretnine i već je kupila stan u Beogradu, za koji je iskeširala oko 300.000 evra, ali se još nije uselila jer su radovi u toku. Preseljenje iz Novog Sada u Beograd planira tek krajem ove ili početkom sledeće godine - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je Tairovićeva godinama maštala o nekretnini u glavnom gradu:

- Tea nije rasipnica, skromna je i zahvalna na svemu što joj je posao doneo. Vredno je radila na karijeri i ulagala mnogo novca u pesme i spotove, jer je verovala da će joj se sve vratiti. Godinama je pričala da joj je velika želja da kupi stan u Beogradu, a kako je uspela da uštedi dovoljno novca, nedavno je angažovala agenta za nekretnine koji joj je pomogao da pronađe stan baš po njenoj meri.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading