PRVI KADROVI RENOVIRANE VILE NA KIPRU CECE RAŽNATOVIĆ: Pevačica stigla u oazu mira, a OVAJ prizor viđate samo na filmu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović stigla je na Kipar i odmah fanovima pokazala kako uživa u čarobnim noćima.

PRVI KADROVI RENOVIRANE VILE NA KIPRU CECE RAŽNATOVIĆ: Pevačica stigla u oazu mira, a OVAJ prizor viđate samo na filmu! (VIDEO)

Foto: Blic TV

Ceca Ražnatović kuća na Kipru

Dom Cece Ražnatović na Kipru je mesto na kojem se tokom letnjih dana okuplja čitava porodica. Često Anastasija i Veljko vode i prijatelje, a zašto i ne bi kada je reč o vili dovoljno prostranoj i komfornoj za sve. Ceca, Lidija i deca ranijih godina u letovalištu Aja Napa ostajale su po četiri, nekada i pet meseci, a poslednjih godina odlaske su protedile što je dalo prostora za renoviranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)



Dom Cece Ražnatović na Kipru navodno je od pre mesec i po dana iz korena promenjen. Za sve je zaslužna pevačicina kuma Viki Miljković, koja je radove preuzela na sebe. Gotovo svi znaju da se estradna umetnica bavi nekretninama, te je bilo logično da i za ovako važan projekat upravo ona bude odgovorna. Veruje se da nikome drugome folk diva to ne bi prepustila, a kako sve sada izgleda pohvalila se s pratiocima na Instagramu.

Viki Miljković je kuma Cece Ražnatović i poznata po svom angažmanu u oblasti nekretnina. Njen zadatak je bio da preuzme odgovornost za renoviranje doma na Kipru, što je očigledno obavila sa puno pažnje i posvećenosti. Ceca je, naime, bućnula noge u bazen, dok je istovremeno snimila terasu, kapelu, ogradu i ležaljke, a prvi utisak je da je sve prelepo uređeno.


Ovo je samo jedan u nizu primera kako estradne ličnosti imaju bogat i raznovrstan portfolio interesovanja i stručnosti. Osim što su poznate po svojim umetničkim dostignućima, mnoge od njih se bave i drugim poslovima van estrade, kao što je slučaj sa Viki Miljković koja je dokazala svoju stručnost i posvećenost u oblasti nekretnina.

Dom Cece Ražnatović na Kipru je postao još lepše i udobnije mesto za okupljanje cele porodice zahvaljujući pažljivom radu i angažmanu Viki Miljković. Uz sve ove detalje o renoviranju, nije teško zamisliti koliko je ovo mesto postalo još više omiljeno za letnje okupljanje i odmor cele porodice Ražnatović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading