POSLEDNJA ŽELJA SINIŠE PAVIĆA OTKRIVENA PRED SMRT: Scenarista priznao šta se dešavalo u PORODIČNOM DOMU, ovaj detalj KIDA DUŠU!

Autor:

Zabava

17.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Pavić pred smrt je otkrio veliku želju koju je želeo da ostvari!

POSLEDNJA ŽELJA SINIŠE PAVIĆA OTKRIVENA PRED SMRT: Scenarista priznao šta se dešavalo u PORODIČNOM DOMU, ovaj detalj KIDA DUŠU!

Foto: youtube.com/Podcast Jugoslavija

Proslavljeni scenarista Siniša Pavić preminuo je u 91. godini, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u jugoslovenskoj kinematografiji i televizijskoj industriji. Pavić je bio najplodotvorniji TV autor u bivšoj Jugoslaviji, ostavljajući neizbrisiv pečat u svetu televizijske zabave.

Foto: youtube.com/ Moje Vlasotince

Siniša Pavić biografija

 

Sahrana Siniše Pavića će se obaviti danas, 17. avgusta u 13 časova na groblju u Vlasotincu, prenosi RTS.

Pred svoju smrt, Siniša je nedavno govorio o novom scenario na kom radi. Još tad je ispričao da mu se ne radi, te da će završiti ukoliko bude imao snage za to, jedino šta ga je tada vodilo da završi započeto delo, jeste volja da iza njega ostane još jedno vanvremensko delo o kom će generacije pričati. 

Foto: youtube/printscreen/Kosutnjak film

Siniša Pavić slike

 

- Trenutno pišem scenario za neku seriju, ali ide sporo i traljavo. Iskreno, ne radi mi se... Završiću ako budem imao snage jer imam mnogo godina... Mnogi će reći: "Šta će mu to, dokle više?!", ali eto, još ima volje u meni. Voleo bih da za tu novu seriju izaberem i reditelje i glumce i da sve izgleda kako sam zamislio, ali videćemo šta će biti - rekao je Pavić za Informer i dodao da je u današnje vreme teško napraviti dobru komediju:

- Ne može se praviti komedija ako nemate izvanredne glumce. Komedija nisu samo šala i glupiranje, već mora da se radi talentovano. Lakše je snimiti serije o ubistvima i pucanju nego komedije, ali publika je prezasićena... Ne može tržište da bude jednolično, moraju da postoje i komedija, satira, akcija, drama, ali i epoha.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading