ČUVENI GLUMAC SLAVI ZLATO NOVAKA ĐOKOVIĆA! Oskarovac uputio našem teniseru JAVNU PORUKU, svi se tresu od sreće (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalna čestitka pokrenula lavinu reakcija!

ČUVENI GLUMAC SLAVI ZLATO NOVAKA ĐOKOVIĆA! Oskarovac uputio našem teniseru JAVNU PORUKU, svi se tresu od sreće (FOTO)

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, što ga je duboko dirnulo i izazvalo suze radosnice. Ova pobeda mu je omogućila da kompletira svoju kolekciju trofeja, dodajući jedini koji mu je nedostajao. Podrška i čestitke su stizale sa svih strana, a Novak je prvo potrčao svojoj porodici i zagrlio ih. Na tribinama ga je bodrila glumica Šeron Stoun, koja je poznata kao veliki fan Novaka, dok je Oskrarovac Metju Mekonahi, koji često prati Đokovićeve mečeve, ovaj put izostao.

Međutim, iako nije bio prisutan na tribinama, čuveni glumac je vatreno navijao za našeg Đokovića i nakon pobede javno mu čestitao na društvenoj mreži "Iks" (nekadašnji Tviter).

- Najbolji ikada je osvojio zlato. Čestitam - napisao je Mekonahi u svojoj kratkoj objavi, tagujući Noleta, a u komentarima su se samo nizale čestitke.

Podsećanja radi, Novak Đoković, jedan od najvećih svetskih tenisera, ostvario je značajan uspeh kako za sebe, tako i za našu zemlju, osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Tokom meča protiv Španca Karlosa Alkaraza, Đoković je imao podršku svoje ćerkice Tare, koja je emotivno reagovala na očev trijumf.

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković pobedio Karlosa Alkaraza na Olimpijadi

Inače, nakon što je Srbiji doneo pobedu, reakcije estradnih ličnosti nisu izolastale, koje su Đokoviću uputile javne poruke. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading