ZBOG REČI JELENE KARLEUŠE ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA ODZVANJA CELA SRBIJA! Ovako se NIKADA nije obratila nekome (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda uputila našem teniseru moćnu poruku nakon osvojenog zlata na Olimpijadi!

ZBOG REČI JELENE KARLEUŠE ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA ODZVANJA CELA SRBIJA! Ovako se NIKADA nije obratila nekome (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković je postigao istorijski uspeh osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, trijumfujući nad Špancem Karlosom Alkarazom u finalu. Nakon poslednjeg poena, emocije su preplavile našeg Noleta, te je pao na zemlju i zaplakao, što jasno ukazuje na značaj ovog trofeja za njega. Inače, ova pobeda mu je omogućila da kompletira svoju kolekciju trofeja, dodajući jedini koji mu je nedostajao.

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković pobedio Španca Karlosa Alkaraza

Nakon ovog velikog uspeha, javne ličnosti su se oglasile putem društvenih mreža, među kojima se istakla i muzička zvezda Jelena Karleuša. Ona je na svom Instagram profilu objavila Novakovu fotografiju uz veoma snažne reči, ističući da je Đoković ponos nacije, ne krijući koliko je i sama ponosna i oduševljena sportskim dostignućima našeg tenisera na ovogodišnjoj Olimpijadi.

- Veliki Novak Đoković! Srpski ponos! Najveći! Nedostižni! - napisala je Karleuša u okviru svoje objave na pomenutoj socijaljnoj platformi, vidno ushićena zbog velikog uspeha za Srbiju.

Inače, Novakov uspeh na Olimpijskim igrama je samo još jedan u nizu impresivnih dostignuća koje je ovaj vrhunski sportista ostvario tokom svoje karijere. Sa brojnim rekordima, titulama i pobedama, Novak Đoković je postao sinonim za izuzetnost u svetu tenisa i sportskih dostignuća uopšte.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković osvojio zlatnu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama

Nakon što je Srbiji doneo pobedu, reakcije estradnih ličnosti nisu izolastale, koje su Đokoviću uputile javne poruke. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading