OPLJAČKAN TOM HENKS! Lopovi razbili staklo i upali u kuću slavnog glumca! DRAMA U HOLIVUDU!

Autor:

Zabava

05.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provalnici su upali u kuću Toma Henksa i Rite Vilson u Los Anđelesu usred bela dana.

OPLJAČKAN TOM HENKS! Lopovi razbili staklo i upali u kuću slavnog glumca! DRAMA U HOLIVUDU!

Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Glumac Tom Henks doživeo je pravu dramu kada su provalnici usred bela dana upali u njegovu kuću u Los Anđelesu. Lopovo su razbili staklo i ušli u gostinjsku kuću u okviru poseda Toma Henksa i njehogove surpuge Rite Vilson, piše TZM. Par je u trenutku provale bio van grada, a alarm koji je aktiviran razbijenim staklom nije bio dovoljan da spreči lopove da uđu.

Henks i Vilson nisu jedini koji su postali žrtve velikog porast provala u Los Angelesu i okolini. Nedavno se slična stvar dogodila repeki Danijeli Bregoli, glumici Sari Hajland i komičaru Marlonu Vejansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Tom Henks i Rita Vilson jedan su od najdugovečnijih holivudskih parova, a nedavno su proslavili 36. godišnjicu braka. Rita je tim povodom podelila fotografije sa svojim suprugom na društvenim mrežama.

- Ostari sa mnom, najbolje tek dolazi - citirala je Roberta Brauninga u opisu fotografija.

Par se venčao 1988. godine, a upoznali su se kada je Rita dobila ulogu u epizodi TV sitkoma "Bosom Buddies", u kojoj je jednu od glavnih uloga igrao Tom Henks. 

Henks je tada bio u braku sa Samantom Lujis. Nekoliko godina kasnije Rita i Tom ponovo su se sreli kada je ona dobila ulogu njegove ljubavnice u filmu "Volonteri" iz 1985. godine. Nakon što se razveo od Samante 1987. godine, Tom je počeo da se viđa s Ritom, a sve ostalo je istorija. Njihova ljubav i dalje traje i vole se i posle više od tri decenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading