ALBANSKA PROVOKATORKA SRAMNO UDARILA NA SRBE! Mrzi nas iz DNA DUŠE, hoće da nam UZME KOSOVO - pokazala SIMBOL od kog podilazi jeza (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan potez pevačice razbesneo naš narod!

ALBANSKA PROVOKATORKA SRAMNO UDARILA NA SRBE! Mrzi nas iz DNA DUŠE, hoće da nam UZME KOSOVO - pokazala SIMBOL od kog podilazi jeza (FOTO)

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Britanska pevačica albanskog porekla, Dua Lipa, nedavno je boravila na Kosovu i Metohiji, tačnije u Prištini, kako bi posetila festival "Sunny Hill" festival, koji je inače vođen pod njenom organizacijom. Tokom boravka na Kosmetu, skandalozna pevačica je aktivno učestvovala u događajima i radovala se druženju sa porodicom, dečkom i prijateljima, međutim, ni ovog puta nije izostala provokacija na račun srpskog naroda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Naime, Dua je sa festivala aktivno delila utiske i izveštalava svoje pratioce putem društvene mreže Instagram, ali je jedan od njenih sramnih poteza ponovo izazvao lavinu na internetu. U nekoliko navrata, pevačica je rukama pokazivala simbol "dvoglavog orla", koji inače označava nedopustivo skrnavljenje Srba i naše zemlje.

Kako je pokazala u nizu fotografija, iste silmoble nosili su i njeni prijatelji, a nije propustila ni priliku da usred Kosoba i Metohije pokazuje silmbole tzv. "velike Albanije", poput grba i zastave, što je izazvalo oštre reakcije u komentarima ispod njene objave.

Inače, Dua Lipa, zajedno sa ocem Dukađinom, osnovala je muzički festival "Sunny Hill", koji se svake godine održava u Prištini. Na festivalu su nastupili brojni muzičari, a pevačica je kao domaćin sačekala i ugostila izvođače poput Bibi Rekse, Burna Boja, Stormzyja, DJ Snake-a, Black Coffee-a, The Martinez Brothers-a i mnoge druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading