GASTOZU NOGA U BRUTALNOM STANJU, SVE JE ISKIDANO! Prvo oglašavanje nakon hitne HOSPITALIZACIJE, ne može da HODA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper prikovan za krevet nakon što je napustio Urgentni centar!

GASTOZU NOGA U BRUTALNOM STANJU, SVE JE ISKIDANO! Prvo oglašavanje nakon hitne HOSPITALIZACIJE, ne može da HODA! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Nenad Marinković Gastoz, bivši učesnik rijaliti programa i reper, hitno je primljen u Urgentni centar jutros u pet sati zbog povrede noge. Nakon specijalističkog pregleda, noga mu je imobilisana gipsom i propisana mu je odgovarajuća terapija. Prema informacija koje su isplivale u javnost, Gastoz je ubrzo pušten na kućno lečenje uz detaljna uputstva o nezi povređene noge, a sada se prvi put oglasio i otkrio detalje svog stanja.

Naime, Gastoz je oglasio iz svog doma, podelivši fotografiju iz kreveta, a u prvi plan je bila njegova noga u gipsu. Kako se može videti, reper trenutno ima ograničeno kretanje, te će u narednom periodu strogo mirovati.

Republika

Foto: instagram.com/gasttozz

Gastoz se oglasio nakon povrede noge

- Imam dužnost da se javim i da kažem da sam dobro, i da je situacija takva kakva je... Svi koji me znaju, znaju da mi leva noga odavno pravi problem, te sam svom težinom skočio sa je**nih pola metra na travu i pokidao ligamente i sad mi predostaje da gledam moju Lepu i da sedim kući celo leto - napisao je bivši rijaliti učesnik u okviru svoje obajve na društvenoj mreži Instagram dok je gledao nastup folkerke Lepe Lukić, a zatim dodao:

- Prosto neverovatno, divno, čudnovato... Voli vas brat! Što bi rekao moj prijatelj: "Stani, mali, stani, mali..."

Podsećanja radi, nakon što je dva meseca proveo u tajlandskom zatvoru, Nenad Marinković Gastoz nedavno je deportovan nazad u Srbiju, Kako se saznalo, reper je iza rešetka završio je zbog vožnje u pijanom stanju, a kada ga je policija zaustavila, otkriveno je da već 15 dana provodi u državi bez vize.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading