NAŠOJ PEVAČICI MUŽ PRETIO DA ĆE JE ZAKLATI! Godinama mu plaćala REKET kako je ne bi UBIO OD BATINA na ulici, pretnje LEDE KRV u žilama!

Autor:

Zabava

03.08.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična ispovest tera jezu u kosti!

NAŠOJ PEVAČICI MUŽ PRETIO DA ĆE JE ZAKLATI! Godinama mu plaćala REKET kako je ne bi UBIO OD BATINA na ulici, pretnje LEDE KRV u žilama!

Foto: printscreen/Grand TV

Pevačica Mima Bažalac, koja je stekla popularnost u muzičkom šou programu "Nikad nije kasno", otkrila je javnosti svoju tešku životnu priču. Naime, Mima se udala veoma mlada, sa samo 17 godina, bežeći od siromaštva u kojem je odrasla, ali nije ni slutila da će se taj brak pretvoriti u noćnu moru. U svojoj ispovesti, ona je otkrila da ju je bivši suprug psihički i fizički zlostavljao, što ju je nateralo da donese hrabru odluku o odlasku iz te veze.

Rešila sam, ili će me ubiti i završava se agonija ili izlazim iz te priče zauvek. Krenula sam sa koferima, a on je išao za mnom i pitao da li sam svesna da će me ubiti. Stajala sam i čekala, a noge nisam osećala. Okrenula sam se i otišla, a mislila sam da će neko mač da mi zarije u leđa. Išao je za mnom, dalje govorio da će me ubiti i pitao me je i da li sam svesna da mi decu neće dati, odgovorila sam mu da mi ni ne trebaju, išla sam na tu kartu... Otišla sam kod roditelja i naredna dva dana sam presedala ispred obdaništa, samo da vidim decu - prisetila se Mima, te nastavila:

Republika

Foto: printscreen/Grand TV

Mima Bažalac otkrila detalje nasilja od strane supruga

- Treći dan sam se sredila kao nikad, našminkala se, otišla kod frizera i direktno kod njega. Rekla sam da idem kod sestre u Kragujevac i da ne znam kad ću da se vratim, jer ću jedan period biti tamo. Samo je zatvorio vrata, izveo njih dve i predao mi ih. Ja sam znala kako ću da izvučem decu.

Međutim, nakon razvoda, Mima se suočila sa novim izazovima. Pored toga što je živela u strahu, morala je bivšem suprugu da plaća reket kako bi izbegla nasilje na ulici. 

Republika

Foto: printscreen/Grand TV

Mima Bažalac bivšem mužu plaćala reket da je ne bi tukao

- Ja sam sebe u jednom momentu ubedila da sam kriva, jer je nemoguće da te neko maltretira svaki dan, a da si ti okej. Ubeđivala sam sebe da nisam normalna. Posle razvoda, godinu i po dana sam mu plaćala reket da me ne bi pretukao na ulici. Svaki put kad bih ga srela, morala sam da mu dam novac - ispričala je pevačica, prenosi Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading