UDALA SE RIJANA? Reperu rodila dvoje DECE, on je u pesmi nazvao SVOJOM ŽENOM, pa podgrejao glasine o TAJNOM venčanju!

Autor:

Zabava

01.08.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza slavne muzičke zvezde i ASAP Rokija i dalje je pod velom misterije.

UDALA SE RIJANA? Reperu rodila dvoje DECE, on je u pesmi nazvao SVOJOM ŽENOM, pa podgrejao glasine o TAJNOM venčanju!

Foto: printscreen

Muzička zvezda Rijana uživa u ljubavi s reperom Rakimom Mejersom, poznatijim kao ASAP Roki, kojem je rodila dvoje dece. Glasine da su se pevačica i reper zavetovali na večnu ljubav sve su glasnije, pogotovo nakon Rokijeve pesme u kojoj Rijanu naziva svojom ženom. 

Sinovi Rza i Rajot postali su centar njihovog sveta, a ono što se često dovodi kao glavno pitanje jeste da li su pevačica i reper venčani.

 

Republika

Foto: printscreen

 

Nakon što je ASAP Roki snimio pesmu u kojoj Rijanu oslovljava kao svoju ženu priča o njihovom braku nastavila se prilikom Rijaninog objavljivanja prve trudnoće, a reper je u jednom od intervjua izbegao pitanje o braku, već je samo potvrdio kako su u vezi od 2020.

Par nikada zvanično nije potvrdio da li je u braku, a glasine o ozvaničenju njihove ljubavi samo nastavljaju da se nižu.

Rijana je deset meseci ranije raskinula trogodišnju vezu sa milijarderom Hasanom Džamilom. ASAP Roki je 2021. nazvao Rijanu ljubavlju svog života i poručio da je ona ta, odnosno ona prava za njega. Upravo zbog reperove izjave pojačane su glasine da se Roki venčao s pevačicom u tajnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Par je 2022. dobio prvog sina Rza, dok je 2023. na svet došao i sin Rajot. 

Sa bebom smo najbolji prijatelji. Mora biti tako. Sve se menja kada dobijete dete, ali to nije donelo bilo šta loše, postali smo još bliskiji - istakla je Rijana nakon rođenja prvog sina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading