GLUMAC SE RAZVEO NAKON 15 DANA BRAKA! Ženio se ČETIRI puta, a skrasio kraj 30 godina mlađe devojke

Autor:

Zabava

10.07.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena i Frano su 2020. godine dobili sina Nikolasa.

GLUMAC SE RAZVEO NAKON 15 DANA BRAKA! Ženio se ČETIRI puta, a skrasio kraj 30 godina mlađe devojke

Foto: ST/D. KADIĆ

Posle prvog propalog braka sa Majom Nikšić sa kojom ima sina Janka, Frano Lasić se 1983. godine ponovo oženio. Njegova izabranica bila je Ljiljana iz Beograda, a taj brak je, verovali ili ne, trajao samo 15 dana! Nakon toga, glumac je dugo oklevao da li da ponovo stane pred matičara.

Deset godina nakon razvoda od svoje druge supruge, Lasić se oženio sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece. Međutim, i taj brak je okončan.

I baš kad je izgubio svaku nadu da će se skrasiti upoznao je Milenu, 30 godina mlađu od sebe, sa kojom je dobio dete. Sada je u braku sa Milenom, Beograđankom koja je 30 godina mlađa od njega. Bez obzira na razliku u godinama, čini se da je Milena glumčev konačan izbor.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Frano Lasić sa suprugom Milenom

Jednom prilikom Lasić je ispričao za medije kako je osvojio svoju četvrtu suprugu.

- Trudio sam se da osvojim Milenu, jer sam uvideo da je jedna kvalitetna, draga i lepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima, oko svih bitnih životnih stvari - rekao je Lasić svojevremeno.

Ipak, prva prepreka njihovoj sreći bila je baš kada je trebalo da se rodi njihovo dete. Naime, par nije mogao da se dogovori oko imena.

Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohteve, on svoje... I niko nije želeo da popusti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je to ipak prva trudnoća - ispričala je Milena svojevremeno.

Sina Nikolasa dobili su 2020. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading