PREMINULA RIJALITI ZVEZDA KOJU SU SVI VOLELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje!

Autor:

Zabava

31.07.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula poznata rijaliti zvezda!

PREMINULA RIJALITI ZVEZDA KOJU SU SVI VOLELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje!

Foto: Instagram.com

Svet rijaliti televizije je bio šokiran vestima o tragičnoj mesti da je Hejli Merkt preminula koja su se proširile brzinom vatre. Zvezda poznata po učešću u emisiji "Bekstvo za ljubav" 2017. godine, nažalost je izgubila bitku sa leukemijom u svojoj mladoj 31. godini. Njen Instagram profil, kao mesto gde je delila svoju veselu i živahnu ličnost, postao je putem kojim je objavljena srceparajuća vest.

Hejlin put bio je put neizmernog junaštva, gracioznosti i nesebičnosti. Njena nepokolebljiva odlučnost, hrabrost i žar za životom nadmašili su sve rokove postavljene od strane njenih lekara. U svojim poslednjim trenucima, izabrala je da bude okružena voljenima, radeći ono što je najviše volela, bez kajanja.

 


Hejlin zarazan smeh, ljubav i živahan duh ostavili su neizbrisiv trag na svima koji su imali privilegiju da je poznaju. Njen pristup životu bio je ispunjen neuporedivim šarmom, a njena prelepa duša dodirnula je brojne živote.

Iako je bila javna ličnost, Hejli retko je govorila o svojoj bolesti. Jednom je podelila dirljiv trenutak iz svoje terapije uz opis fotografije: "Retki trenutak uhvaćen tokom terapije, sa osmehom." Ovaj uvid u njen put duboko je dirnuo njene pratioce, prikazujući njenu otpornost i pozitivnost u susretu sa nedaćama.

Dok tugujemo zbog gubitka Hejli, naći ćemo utehu znajući da će njen duh živeti u srcima onih koje je dotakla. Počivaj u miru, Hejli Merkt.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading