GLUMICA NAPRAVILA HAOS NA ULICI, URLALA IZ PETNIH ŽILA: Pojavio se SKANDALOZNI SNIMAK koji kruži internetom, nije mogla da se obuzda! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica napravila skandal na društvenoj mreži!

GLUMICA NAPRAVILA HAOS NA ULICI, URLALA IZ PETNIH ŽILA: Pojavio se SKANDALOZNI SNIMAK koji kruži internetom, nije mogla da se obuzda! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen/ dailymail

Tokom boravka u Hamptonsima, Dženifer Lopez se našla u žučnoj raspravi sa paparacima, što je zabeleženo u videu postavljenom od strane Daily Maila na njihovom Instagram profilu. 55-godišnja pevačica i glumica delovala je vidno uznemireno dok je uzvikivala: "Ovo je sve gluma" i "Ostavite me i moju decu na miru. Otiđite."

Video je izazvao lavinu reakcija korisnika Instagrama, pri čemu su neki sugerišući da je Lopezina izjava bila pokušaj za privlačenje pažnje. Komentari poput "Kada je bila sa Benom, volela je pažnju, sada je mrzi," i "Žudela je za slavom, dobila ju je," preplavili su post.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

 


Incident je takođe izazvao podeljena mišljenja, pri čemu su neki korisnici Instagrama stali u njenu odbranu dok su drugi doveli u pitanje njene motive. Međutim, na Redditu se odvijala drugačija priča, sa korisnicima koji su pružili podršku Lopez. Komentari poput "Ona je uznemiravana dok je sa decom, to nije u redu," i "Da sam morala da se nosim sa paparacima 30 godina, reagovala bih isto," pokazali su talas empatije za poznatu ličnost. Fanovi su izrazili svoju solidarnost, osuđujući nametljivo ponašanje prema Lopez i njenoj deci, ističući da oni nisu birali da budu u centru pažnje.

 

 

Foto: Credit: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Dženifer Lopez šeta ulicom

 

Naročito, nedavna proslava 55. rođendana Dženifer Lopez izazvala je podozrenje zbog odsustva njenog supruga, Bena Afflecka. Spekulacije o njihovom odnosu počele su da kruže, dodatno podstaknute odlukom para da stave na tržište svoju vilu u Beverli Hilsu. Dok su glasine o potencijalnom razvodu kružile, ni jedna strana zvanično nije adresirala te spekulacije. Nedostatak javnih pojavljivanja zajedno i prodaja njihove zajedničke imovine samo su dodali ulje na vatru ovim stalnim glasinama.

Zaključno, nemiran susret između Dženifer Lopez i paparaca osvetlio je kompleksnosti slave, kršenje privatnosti i nepokolebljivu podršku njenih fanova. Spekulacije oko njenog privatnog života i dalje privlače javni interes, ostavljajući mnoge nestrpljive za daljim razvojem priče.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading