PROCURILA PRIVATNA FOTKA VOJAŽA IZ TELEFONA: Potpuno GOLIŠAV, pokazao čime raspolaže!

Autor:

Zabava

30.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž zaludeo žensku publiku golišavom fotografijom!

PROCURILA PRIVATNA FOTKA VOJAŽA IZ TELEFONA: Potpuno GOLIŠAV, pokazao čime raspolaže!

Foto: Instagram.com

Vojaž

Mihajilo Veruović, poznatiji kao Vojaž, trenutno uživa u uspehu svog dueta sa Cecom Ražnatović, koji se sjajno kotira na Jutjubu. Njegova popularnost je u porastu, a nedavno se vratio sa Ibice gde je proveo neko vreme.

Provod na Ibici i atraktivni izgled bez majice

Vojaž je nedavno podelio fotografiju na Instagramu na kojoj pokazuje svoje telo bez grama masti i istaknute trbušnjake. Očigledno je da vodi računa o svom izgledu i da uživa u svom provodu na Ibici.


Incident na koncertu u Cetinju

U medijima se nedavno pojavila vest da je Vojaž prekinuo koncert na Cetinju jer su ga gađali limenkama, međutim, nezvanični izvor s lica mesta demantovao je ove navode. Nastup nije prekinut, a kako je objašnjeno, deca su bacala čaše, a možda je neka slučajno završila na bini. Ipak, limenke nisu bile u pitanju jer je bila zabrana unošenja istih na festival.

- Vojaž je nastupao prvo veče festivala. Sve je izgledalo super. To je festival piva, ne idu tamo samo klinci. Pa, ako vam kažem da su pre njega nastupali Kerber, Buč Kesidi, Dubioza kolektiv, jasno vam je kakva je to publika. Nisu ovi, da kažemo, napaljeni klinci koji se makljaju. On je poslednji nastupao, od pola jedan posle ponoći. Da li su se već ponapijali ili šta je bilo u pitanju, ne znam. Krenuo je dečko sa nastupom, i posle nekih 15, 20 minuta jedna grupica je počela da zviždi i da ga gađa plastičnim čašama i limenkama piva. Jedna ga je pogodila - otkriva izvor, prenosi Kurir, koji nastavlja:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mihajlo Veruović Vojaž

 

Prekinuo je nastup, sklonio se na kratko sa scene, onda se vratio i zamolio ih da to ne rade. Sigurno se dečko jako iznervirao, kako i ne bi, ali je normalno odreagovao. Nije ništa glumatao. Niko nije to očekivao takvu reakciju iz publike. Posle toga je jako brzo završio nastup. Sad, da li ga je skratio zbog tog incidenta ili je stvarno trebalo nastup da mu traje kraće od ostalih izvođača te večeri, to je već misterija.

Vojaž i dalje uživa u svom uspehu i popularnosti, te se može očekivati da će nastaviti sa svojim muzičkim poduhvatima i atraktivnim nastupima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading