ESTRADNA SKANDALČINA! Ana Nikolić snimila Karleušinu pesmu "RUNDE", procurio snimak iz studija - svi čekaju Jeleninu reakciju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavila šok demo verzija pesme ,,Runde" u izvedbi Ane Nikolić!

ESTRADNA SKANDALČINA! Ana Nikolić snimila Karleušinu pesmu "RUNDE", procurio snimak iz studija - svi čekaju Jeleninu reakciju! (VIDEO)

Foto: ST/Tamata Pavišić, ATAImages

Nedavno je javnost ostala šokirana kada se na društvenim mrežama pojavila pesma Jelene Karleuše ,,Runde", koja je prvobitno bila planirala za njen album koji je izdala prošle godine. Međutim, zbog problema sa Futom Radulovićem, emotivna pesma koju je napisao njegov sin Laća Radulović nije ugledala svetlost dana. 

 

 

No, godinu dana kasnije, sudbina je ipak Jeleninoj vernoj publici dala priliku da čuju pesmu ,,Runde" i preko noći je emotivna numera postala veliki hit. Međutim, samo par dana kasnije, na društvenoj mreži TikTok se pojavila i demo verzija koju je otpevala Jelenina koleginica, Ana Nikolić. 

Tekst je potpuno isti, osim dela ,,A ne čuju me više čak ni k**ve, iz tog malog stana". Za sada se ni Jelena, ni Ana nisu oglasila na ovu temu, ali se mnogi pitaju da li će se ponovo dići prašina kao što se desilo sa pesmom ,,Provereno", koju je snimila Milica Pavlović, nakon čega je Nikolićeva počela na svojim nastupima da izvodi kao svoju pesmu, budući da je tvrdila da je ona prva snimila, ali da je ostavila u fioci. 

Anin snimak možete poslušati u nastavku:

 

 

Pesma je pogodila Bokija 13, koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa pokojnim Laćom. Kako je rekao, fotografija je nastala nekoliko dana pre Laćine smrti, a Karleuša ju je podelila i na svom profilu.

- Ovo je poslednja slika sa Laćom desetak dana pre njegove smrti, bio mi je u poseti dok sam bio u bolnici (zatvoru), Laća je bio jedan od retkih koji me je konstantno zvao, zvao moje roditelje, brinuo, posećivao me je dok sam bio u zatvoru i bolnici! On je bio jedno predobro biće puno ljubavi i bola! Mi smo bili naši, mi smo bili porodica, on je otišao mlad i mnogo talentovan, otišao kod svoje majke Marine koja ga je bezuslovno volela! Inače, tačno je, baš na ovom susretu kada je nastala ova fotografija, puštao mi je Karleušine pesme, bio je presrećan što rade zajedno. Laća je mnogo voleo Jelenu i bila mu je najveća inspiracija! I za kraj... Krvave mi suze, ponovi runde - napisao je Boki 13 i u objavi označio Jelenu Karleušu i dodao emotikone slomljenog srca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading