NA GROBU NASTRADALE PEVAČICE OSTAVLJENO POTRESNO PISMO: Andrijana Lazić OVE reči nikada neće saznati!

Autor:

Zabava

31.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično nastradala pevačica Andrijana Lazić ove reči nikada neće čuti!

NA GROBU NASTRADALE PEVAČICE OSTAVLJENO POTRESNO PISMO: Andrijana Lazić OVE reči nikada neće saznati!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com

Smrt pevačice Andrijane Lazić, koja je tragično nastradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju 10. januara ove godine, i dalje je obavijena velom misterije. Njen otac, Nebojša Lazić Zenga, redovno se obraća javnosti putem društvenih mreža, posvećujući emotivne objave svojoj preminuloj mezimici. Danas je ponovo privukao pažnju javnosti objavom niza storija na Instagramu.

Zenga je posetio Andrijanin grob u Velinom Selu kraj Bijeljine i podelio kako je porodica sredila grobno mesto. Na spomeniku su se našli i stihovi pesme koju pevačica nije objavila za života, dodatno podstičući tugu i interesovanje javnosti za njenom iznenadnom smrću.

 

 

Ono što je sve dirnulo jeste tekst koji je porodica Lazić urezala na grobu:

- Nekada sudbina zaustavi ljude na početku puta... Suze su najgore kada padaju na grobove onih koje smo navjiše voleli i kojima nismo stigli sve reći - stoji isklesano na grobu pokojne pevačice. 

Danas je Zenga još jednom pokazao svoju duboku povezanost sa Andrijanom tako što je posetio njeno grobno mesto u Velinom Selu kraj Bijeljine. Objavio je fotografije grobnog spomenika, ističući kako je porodica posvetila posebnu pažnju uređenju ovog mesta sećanja na dragu članicu porodice.

Podsećanja radi, Zenga je nakon smrti ćerke otvorio dušu za Republiku.

Foto: Instragram/storry/LazicZenga

Andrijana Lazić grob

 

- Ne znam šta bih vam rekao. Ne osećam više ništa, svi u porodici smo van sebe i dalje. Moje ćerke više nema, ništa ne može da je vrati, ali imam sve uspomene na nju. Tek sam juče počeo da čitam šta se u medijima pisalo o njoj, pa sam ponovo ušao da pogledam spotove za njene pesme. Na slici koju vam šaljem moja ćerka ima tetovažu na grudima. U pitanju su spojena slova, jedno je A, a drugo je Z. To Z je zbog mog nadimka Zenga. To je istetovirala moja mezimica. Ne znam više ko sam od bola - počeo je Nebojša, pa je nastavio:

- Nikad Andrijani ništa nisam branio. Čujem se redovno sa njenim drugaricama. Ova slika sa tetovažom, to mi je jedna od njih poslala da imam. Sedam sveštenika je bilo na sahrani moje ćerke, kao i sve drugarice. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading