"BILA SAM OBEŠENA NEKOLIKO PUTA": Šokantna objava srpske glumice, a tek fotografije - DA SE NAJEŽIŠ!

Autor:

Zabava

21.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Marković iznenadila pratioce na društvenim mrežama.

"BILA SAM OBEŠENA NEKOLIKO PUTA": Šokantna objava srpske glumice, a tek fotografije - DA SE NAJEŽIŠ!

Foto: instagram.com/printscreen

Mlada glumica Miona Marković iznenadila je pratioce na društvenim mrežama krajnje neobičnom objavom. Za razliku od svojih koleginica koje svakodnevno objavljuju fotografije sa putovanja u elegantnim izdanjima, Miona je svojim viturelnim prijateljima pružila sasvim drugačiji prizor.

Fotografije koje su osvanule na njenom instagram profilu mnoge su uplašile budući da glumica na njima izgleda kao lik iz horor filma. Ipak, u opisu istih ona je objasnila da je reč o novoj ulozi, pa se usput osvrnula na svoje prethodne glumačke zadatke.

- Hoće me umiruće uloge pa to ti je! Za 8 godina karijere uspela sam da odigram tačno 10 umirućih uloga. Uglavnom bila sam obešena nekoliko puta, par puta su me svirepo ubijali, nekoliko puta sam bila već odavno mrtva pa se pojavljujem kao flashback ili duh. Jednom sam čak igrala sve vreme mrtvu ženu, prvu polovinu predstave u mrtvačkom sanduku, drugu polovinu me vade sinovi iz sanduka pa me bacakaju (britanska crna komedija je u pitanju) … Sve u svemu ovih dana sam prešla igricu - zaigrala sam i samu SMRT! Živeli studentski filmovi sa neobičnim i hrabrim scenarijima - napisala je Miona na Instagramu.

Kako je objasnila, trenutno snima film "3 dana u životu 1 smrti" zajedno sa kolegom Radetom Ćosićem, koji igra Vladimira, pomoćnika Smrti, odnosno njenog lika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading