SEKA ALEKSIĆ ZAREŽALA KAO ZVER! Hitno se obratila javnosti, PENI OD BESA: Kako vas, bre, nije SRAMOTA, ništa vam nije SVETO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog izjave naše pevačice nastao haos u regionu!

SEKA ALEKSIĆ ZAREŽALA KAO ZVER! Hitno se obratila javnosti, PENI OD BESA: Kako vas, bre, nije SRAMOTA, ništa vam nije SVETO! (FOTO)

Foto: tiktok.com/seka_aleksic

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić oštro se obratila javnosti putem društvene mreže TikTok, i to kako bi reagovala na gnusne komentare koji su upućeni ljudima koji letuju i nose hranu sa sobom i nazivaju ih "paradajz turistima".

Naime, folkerka nije štedela reči, apelujući na sve da se prestane sa ovakvim uvredama, a zatim i istakla da je neprihvatljivo ismevati ljude koji odlaze na more sa sopstvenom hranom i leže na peškirima, posebno ističući da mnoge porodice jedva sastavljaju kraj s krajem, ali žele svojoj deci da omoguće da vide more.

- Ljudi, da li je moguće?! Čitam neke komentare, kako se neki ljudi smeju ljudima koji su otišli na more, poneli hranu, nemaju ležaljke, leže na peškirima i otišli sa decom... Pa, izvinite, da li je moguće da je nekom to predmet sprdnje? Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica i da neke porodice jedva krpe kraj s krajem, ali žele svojoj deci da priušte more... da vide more? - pitala je Seka oštro svoje pratioce, podsetivši da i njena porodica ranije nije imala puno para, te da je more videla tek nakon što je sama zaradila novac:

 

@seka_aleksic Paradajz turisti. Tako ih nazivaju! Nista vam nije sveto! #sekaaleksic ♬ original sound - Seka Aleksić

 

- Ja, recimo, kao dete nisam videla more. Tek sa 20 i nešto godina sam prvi put videla more i to sam sama sebi priuštila, jer sam zaradila novac i otišla na more. Kako vas nije sramota i kako vam ništa nije sveto da se sprdate sa ljudima koji su otišli na more, sede na pesku, na peškiru i sami sebi donose i kuvaju hranu? Sram vas, bre, bilo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ŠOLJA

24.07.2024 16:22

Sva čast Seki na kimentaru. Ti koji tako komentarišu nemaju ni stida ni srama.