OGLASILA SE POLICIJA O ŠMRKOVOM HAPŠENJU: Sa njim uhapšene još četiri osobe, evo o kome je reč!

Autor:

Svet

25.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato i za šta se sumnjiče

OGLASILA SE POLICIJA O ŠMRKOVOM HAPŠENJU: Sa njim uhapšene još četiri osobe, evo o kome je reč!

Foto: printscreen/instagram.com

U Sarajevu je danas uhapšen Admir Arnautović Šmrk, potvrdila je za Avaz njegova advokatica Alena Begović.

O ovom slučaju su se oglasili iz MUP-a KS. 

- Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS lišili su slobode lica: A.A. (1980), A.J. (1997), M.B. (1996), A V. (2005) i E.M. (1999). Zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo "Učestvovanje u tučnjavi", počinjeno dana 20.06.2024. godine u ulici Čobanija - rekla je za portal "Avaza" Mersiha Novalić.

Inače, Šmrk je bio menadžer poznatim pevačima Džali Bratu i Bubi Koreliju.

Podsetimo, kako je Republika prošle godine pisala, pripadnici MUP KS uhapsili su u zgradi "Sarajevo Tower" dve osobe, a radi se o plaćenim ubicama Dušanu Jovanoviću Gibi i Darku Duloviću.

Osumnjičeni su unajmili više stanova u samom vrhu “Sarajevo Tower”, gde su na kraju i uhapšeni. Njih potražuje Srbija, ali i više zemalja EU, među kojima je i Grčka.

Ovaj opasni dvojac uhapsila je Specijalna jedinica MUP KS, a uz pomoć OSA, koja ih je locirala i razotkrila. U hapšenju je pomogla i BIA, koja je BiH agencijama javila da su ove osobe prešle teritoriju Srbije i da se nalaze i kriju u Sarajevu.

Jovanović se dovodi u vezu s klanom Velje Nevolje, poznatijeg kao Veljko Belivuk, ali i trgovcem narkoticima Darkom Šarićem. U javnosti je Giba postao poznat kao saradnik Belivukovog klana, ali i vračarske kriminalne grupe.

Neki svedoci govore da je navodno među metama i Admir Arnautović Šmrk, koji bi mogao biti vrlo nezgodan svedok za pojedince iz BiH pravosuđa, ali i po Osmana Mehmedagića Osmicu, bivšeg direktora OSA.

Ubijeni Alen Kožar 2019. godine krio se u Sarajevu. Tada je u Sarajevu uhapšen plaćeni ubica Der Čaba, koji je planirao ubiti Kožara. Nedugo zatim Kožar je brutalno ubijen na Krfu, a svedoci tvrde da iza ubistva stoji Giba.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading