ASMIN PRIJAVLJEN POLICIJI! Lepi Mića alarmirao nadležne službe, ovo su svi detalji SKANDALA! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač reagovao nakon žestokog suoavačanja u emisiji!

ASMIN PRIJAVLJEN POLICIJI! Lepi Mića alarmirao nadležne službe, ovo su svi detalji SKANDALA! (GALERIJA)

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen/Pink TV, Pixabay

Sinoć se Asmin Durdžić uključio u emisiju "Narod pita", gde se žestoko posvađao sa Lepim Mićom. Nakon toga, Mića je odlučio da prijavi Asmina u policiji, što je Durdžić otkrio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Sinoć sam se uključio u "Narod pita" da demantujem neku Danicu. Imao sam mali sukob sa Lepim Mićom, ali nisam hteo da se natežem preko telefona. Krenuo sam za Beograd da ga uživo vidim i da vidim koliki je muškarac. Vidite u nastavku vašeg Lepog Miće koji je slagao da je otišao na more - napisao je Asmin, a onda otkrio da je prijavljen policiji: 

- Lepi Mića se u*akio i naravno da više ne diže telefon. Eno ga sedi u policiji i prijavljuje me. To je vaš smrdljivi Lepi Mića koji ima mu*a kao ptica, a uši kao slon. Ali ovo se neće završiti na ovome - poručio je Durdžić. 

Durdžić je objavio i privatne prepiske sa Mićom, koji mu nije odgovarao na poruke i pozive, a potom potvrdio da je prijavljen.

- Da, prijavio me je i na kraju blokirao - potvrdio je on za "Alo!". 

Podsećanja radi, njih dvojica su se sinoć žestoko izvređali.

- Slušaj ti svinjo, kanto kupusa. Ti si jedna mala p*čkica, a ne znaš ni da li je tvoje dete tvoje, pa je malo i Žikino. Ti si jedan mali miš, jedna mala p*čka. Voleo bih ja ti da uđeš, ako uđeš ulazim i ja da te j*bem svaki dan. Građevinac, ti si folirant i mala kvarna džukela. Ti ćeš da pričaš, ovo je žuta boja na patikama. I da su prljave šta te boli k*rac, odgovaraj ti da li je Nora tvoje dete, da li si tukao Aneli i da li si je nokautirao na sahrani očevoj? Da li si je udario? Što je ne tužiš ako te pravi nasilnikom - urlao je Lepi Mića.

- Ne, nisam. Ja se nadam da Nora jeste moje dete - rekao je Asmin.

- Dete ima 4 godine, a ti se nadaš i Stanija je sa takvim čovekom. Da li ti imaš malo obraza i ponosa kao muškarac? Čovek priča priče koje je slušao u rijalitiju, nema pojma šta je istina, a šta nije - dodao je Durdžić.

- Ja ću sutra da ti završim sve, da li u četvrtak možeš da budeš u Sarajevu? - pitao je Mića.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Sinoć su se Mića i Asmin žestoko posvađali

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading